Connect with us

Robi Vilijams: spreman za brak!
Vesti

Robi Vilijams: spreman za brak!

U jednoj tok-šou emisiji na britanskoj televiziji ITV pevač Robi Vilijams progovorio je o svom privatnom životu, o kom i ne znamo baš mnogo. Upitan je da li planira da konačno zaprosi svoju dugogodišnju devojku američku glumicu Aidu Fild. Robi je tajnovito odgovorio:

“To je vrlo verovatno. To je u mojim planovima.”

robi vilijams aida fild

Iako kaže da je spraman da zaprosi svoju dugogodišnju devojku Robi ipak nije spreman za decu iako to lepa Aida jako želi u ovom tranutku.

“Ona ih hoće odmah, ali mislim da treba još da uživamo u periodu u kojem ćemo se ustajati nakon podneva i odlaziti u krevet u četiri ujutro. Treba nam vreme posvećeno samo nama, kako bi uživali jedno u drugom”, rekao je preslatki Robi.

Takođe, uspešni pevač još jednom je potvrdio šuškanja da će “Take That” napraviti reunion. Robi kaže da bi jako voleo da se to desi i da on bude deo ove priče, ali kako kaže, još uvek je sve neizvesno…

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. Bubilina

  10/11/2009 at 11:26 am

  Dok se on odluci za decu proce mu vreme, on bi ceo zivot da ustaje u podne, e Robi nema nista lepse nego kad ti dete utrci u krevet da se mazi sa mamom i tatom….

 2. zomby

  10/11/2009 at 3:36 pm

  tako je!!!!!!!!

 3. Siparica

  10/11/2009 at 4:39 pm

  neeeeeeeeeeeeeeee

 4. Tasha

  10/11/2009 at 5:44 pm

  Tipicno musko,boji se obaveza.

 5. Tasha

  10/11/2009 at 5:44 pm

  *sto se dece tice

 6. Pingback: Robi Vilijams zaprosio devojku uživo na radiju!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top