Connect with us

Robinzoni izabrali plemena – Stanija i Ava pokazale grudi!
Robinzoni izabrali plemena – Stanija i Ava pokazale grudi!

Prva noć Robinzona prošla neuspešno, jer im nije pošlo za rukom da zapale vatru,pa se većina probudila ranom zorom, demoralisana, nestrpljivo iščekujući novi izazov i šansu!

Muškarci su uspeli da „skinu“ nekoliko kokosovih oraha za doručak, Makedonka Aleksandra se uveliko kroz suze žalila kako joj je teško, a za razliku od nje Ava i Stanija su zaplivale bez gornjeg dela kupaćeg kostima. Aleks Grdić je odmah imala zamerke na ostrvo, obalu, boju vode, palme, majmune… “Nadam se da ću prva ispasti,” izjavila je.

Uskoro je došao trenutak za susret sa Andrijom Miloševićem i Marijanom Batinić, koji su im saopštili novosti – po prvi put Survivor će imati poglavice. A kako je svakog gosta tri dana dosta, baš toliko će i trajati njihova vladavina, pa se posle svakog kruga eliminacija biraju nove vođe plemena. A prve poglavice su oni koji prethodnog dana nisu osvojili crvenu maramu – Neven i Aleks. Njih dvoje nisu bili baš oduševljeni titulama koje su im dodeljene, ali visoki položaj donosi i obaveze pa su odmah morali izabrati članove plemena. Članovi su se birali po principu – koga ne bi želeo u svom timu, a izabrani je odlazio u suparnički tabor.

Na kraju je raspodela donela ovakav sastav: Neven, Radovan, Maja, Mia, Jelena, Martina, Nikola, Marko i Kristina – su MATAMBO, ljubičasto pleme. Zaštitni znak im je jaguar, bog šume.

Aleks, Ognjen, Stanija, Žare, Aleksandra, Ava, Milan, Sebastijan i Vlada su pleme BORUKA, narandžasti. Njihov simbol je krokodil, bog vode.

Prva borba plemena bila je za vatru i staro ostrvo već opremljeno kampom. Za Boruku se borio Sebastijan, za Matambo Nikola. Hrvatski snouborder je bio i brži i spretniji i doneo je prvu pobedu svom plemenu. Iako je izgubio Nikolini saigrači nisu bili ljuti na mladog Budvanina, naprotiv. Zagrljaji i podrška pljuštali su na sve strane. Nikola ipak smatra da su mnogo slabije pleme, a Kristina da su genijalni! Kad su kao gubitnici stigli na novo ostrvo, konstatovali su da im je tamo mnogo lepše, a dobili su hranu, mačete i osnovnu građu za kamp. Ipak, nedostatak kresiva za vatru ponovo ih je gladne poveo u mrklu noć, ispunjenu mravima i žabama. A žabe su Kristinina fobija, pa je zgodna stilistkinja noć provela budna.

Pročitajte još i:  Stanija: 'Ima i pevačica koje se možda bave prostitucijom'

Za razliku od ljubičastih, Boruka se vratila „kući“. Ognjen konstatuje da je njihovo pleme jače i sposobnije. Zapalili su vatru, skuvali pirinač, a dobili su i lampu, pa su posle prve večere punih stomaka srećni utonuli u san…

Dokle će srećan san trajati, ostaje da se vidi u sutrašnjoj epizodi!

Loading...
9 Comments

9 komentara

 1. Belieber

  13/03/2012 at 10:32 pm

  Boruka pleme je jace jer ima vise muskaraca, ali i imaju previse osoba koja zele da se nametnu. Matambo je pleme za koje navijam jer su nekako skladniji i zabavniji. Zao mi je sto su se Radovan i Aleksandra razdvojili jer su slatki. Nikola je najlepsi od svih<333

 2. MLP

  13/03/2012 at 10:34 pm

  Od ove Stanije veće **rve nema!

 3. Nina Dobrev.

  13/03/2012 at 11:18 pm

  MATAMBO :)

 4. Vendeta

  14/03/2012 at 12:12 am

  STANIJA ribetino! ♥

 5. Playboy Bunny

  14/03/2012 at 12:13 am

  Vlada je mutav i blentav, uzas -.-

 6. tanja

  14/03/2012 at 10:29 am

  Pokazala grudi, oh strasnoooo,pa pokazala je svoje adute,grrrrr,zavist je cudooooo

 7. Nickii

  14/03/2012 at 10:50 am

  Vlada je jako lep *___*

 8. Ivan

  14/03/2012 at 11:02 am

  Tracaro,od narandjastih je jaguar ,a ljubicastih krokodil..Napisala si obrnuto

 9. ytekouy

  14/03/2012 at 5:53 pm

  ma fantast’cno

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top