Prati nas

Rođendan EXITa uz Cee Lo Greena

Događaj

Rođendan EXITa uz Cee Lo Greena

Poklon za rođendan Exita: Cee Lo Green

 

Povodom rođendan Exita r’nb pevač Cee Lo Green večeras će nastupiti na glavnom trgu u Novom Sadu, a njegova rajder lista je vrlo zanimljiva, piše današnji Blic.

Od organizatora Green je tražio da mu obezbede crni kadilak zatamljenih stakala, kako bi mogao da se vozi gradom. Na njegovom meniju ne sme da se nađe ništa od svinjskog mesa, piše izvor. Soul zvezda tražila je čak tri garderobe, a u svakoj od njih treba da budu sprej za grlo, boce izvorska vode na sobnoj temperaturi kao i voda sa ukusom kokosa.

Na njegovoj rajder listi nalazi se i pribor od srebra, a od hrane želi beli hleb, sir, zelenu salatu, paradajz, med i limun. Za after party Cee Lo traži dve flaše tekile i 12 čašica za šotove, kao i paket lokalnog piva. Zbog fanova, koji će imati sreće da se upoznaju sa njim, tražio je veliku sobu gde će moći da se druži sa njima. Inače, organizatori očekuju da će na Cee Lovom koncertu biti više od 30.000 ljudi.

Pored velike r’n’b zvezde na glavnom novosadskom trgu nastupiće domaći bendovi Svi na pod, Zemlja Gruva i Perpetum Mobile, a nastup Cee Lo Greena se očekuje u 23 i 30.

Redakcija Tracara.com2 komentara

2 Comments

  1. Blagzor

    28/06/2013 at 12:36 pm

    Bem ti smenu i posao, neću stići da čujem i vidim uživo jednog od mojih omiljenih debeljkovića u muzici :D

  2. Kristo

    28/06/2013 at 2:56 pm

    Jedva čekam nastup:)Predivan glas,originalne pesme, kostimi, nastupi. Jedan od posebnih u doba mega produkcije.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top