Prati nas

Rozga o svom rijalitiju: Ne tražim ni naslednicu ni klona!

Televizija

Rozga o svom rijalitiju: Ne tražim ni naslednicu ni klona!

Od jeseni stiže rijaliti s potpisom hrvatske pevačice

Od jeseni stiže rijaliti s potpisom hrvatske pevačice

 

Hrvatska zvezda Jelena Rozga, zajedno sa svojim dugogodišnjim saradnikom Tončijem Huljićem, odlučila je da snimi rijaliti!

Koncept ovog rijalitija je takav da će biti potpuno personalizovan, pa će tako pobednica imati prilike da do detalja uđe u Jelenin muzički svet. Zamišljen je tako da će mlada pevačica moći u stopu da prati Splićanku, što ga i čini prvim rijalitijem ovakve vrste u Hrvatskoj.

“Ne, nije mi namera da tražim svoju naslednicu, ili nekakvog klona. Želja nam da publici u potpunosti približimo način na koji radimo, pokazati sve do najsitnijeg detalja. Verujem da ovim projektom neću ugroziti svoju privatnost ali ni karijeru. Tonči je u pregovorima sa TV stanicama oko emitovanja rijalitija i verujem da ćemo i to uskoro privesti kraju”,poručuje Rozga.

“Karijeru sam gradila dugi niz godina, nošena ljubavlju i entuzijazmom prema ovom poslu, iza kojeg stoji i veliki rad. Moji mnogobrojni fanovi nisu uz mene bez razloga. Ne strahujem da bi me moja nova “učenica”, mogla “pregaziti”. No zato će mi biti izuzetno zadovoljstvo preuzeti mentorsku ulogu i pokušati nekome dati vetra u leđa pri stvaranju karijere”, kaže pevačica.

Redakcija Tracara.com
Foto: Facebook


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. vladan97

    04/07/2014 at 1:49 am

    Ok, gledacemo, iako je glupo…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top