Prati nas

Rozga progovorila o dečku

Extra

Rozga progovorila o dečku

Jelena Rozga konačno progovorila o dečku

Iako ne otkriva ko joj je dečko, Jelena Rozga rešila je da otkrije par detalja o ljubavi sa njim!

Za hrvatsku pevačicu šuškalo se da je u vezi sa  Ivanom Huljićem, sinom Tončija Huljića, a za Slobodnu dalmaciju objasnila je kako je uspela da sakrije identitet svoje ljubavi. “Ne idemo na javna mesta. Dakle, nećemo se baš šetati Rivom ili Bačvicama, ali isto tako se ni ne maskiram kad izlazim s njim – ne stavljam periku, ne transformišem se. Volim da držim svoj privatni život na distanci, a i moj partner. Da je drugačije, da otkrijem ko je on, onda ne bih svako malo čitala izmišljotine o svom ljubavnom životu. Toga sam svesna, ali uprkos tome neću popusti,” kaže Rozga i opisuje dečka i kaže da je sa njim dugo.

“On je Splićanin, pravi, tipični Dalmatinac. Iznimno je pažljiv. Meni ne trebaju skupe torbe i cipele da bi me fascinirao. To mogu kupiti i sama. No, volim da se sjeti nekih stvari. Evo, jednom sam rekla da mi trebaju novi zvučnici na računalu. Njemu nije trebalo puno, odmah ih je donio. Takve sitnice me obaraju s nogu,” sa osmehom zaključuje Jelena.

P.Ž./Tračara
Izvor: Slobodna Dalmacija3 komentara

3 Comments

 1. :)))

  13/07/2012 at 5:17 pm

  zvučnici na računalu?

 2. Ana

  13/07/2012 at 5:20 pm

  Dušice, ne glumi Hollywood. Nisi velika zvezda da bi stavljala masku ili nešto poput toga. Ti si samo jedna od mnogobrojnih maloumnih zvezdica koja ima shitine od pesama. I btw koga uopšte ti zanimaš, a pogotovo tvoj “dečko”???

 3. sweet

  29/09/2012 at 11:50 am

  @Ana Curo tako si glupa da ti nema pomoci!!!!!Ja ne znam koji si ti tekst citala ali ona u ovom tekstu upravo govori suprotno od onoga sto si ti napisala!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top