Prati nas

Rukometašice u noćnom provodu!

Rukometašice u noćnom provodu!

Andrea Lekić, Sanja Damnjanović, Katarina Tomasević

Još jedna u nizu humanitarnih žurki u klubu Mr. Stefan Braun okupila je veliki broj poznatih ličnosti, koje su pomogle u prikupljanju novčanih sredstava za Filipa Vidojevića, dečaka koji boluje od teškog oblika tumora mozga.

Zvezde večeri bile su naše rukometne reprezentativke, kapiten Andrea Lekić, Sanja Damnjanović i Katarina Tomašević koje su četvrto mesto na Evropskom prvenstvu, najveći uspeh ženske rukometne reprezentacije Srbije, proslavile noćnim izlaskom u lebdeći klub, ovog puta u humane svrhe.

Reprezentativke su se odlično zabavljale dok su iz šanka animirale goste da doniraju novac koji će pomoći malom Filipu da ode na neophodno lečenje. Društvo im je pravila i Ana Milojković, zvanično najlepša Playboy zečica, koja im je poklonila specijalne sjajeve za usta brenda Crazy Diamonds. Prijatelji kluba, TV lica Vlada Stanojević i Marina Kotevski i ovog ponedeljka bili su zaduženi za dobru atmosferu, a u dobrom provodu uživala je i mlada glumica Mirka Vasiljević u društvu supruga Vujadina Savića, fudbaler Nikola Trajković i brojni drugi.

Institucija dobre zabave, klub Mr Stefan Braun, nastaviće da organizuje humanitarne akcije, dok u nerednoj nedelji sprema brojna iznenađenja povodom obeležavanja jubileja, 10. rođendana kluba.

Andrea Lekić i Ana Milojković

Reprezentativke Srbije u rukometu

Andrea Lekić i Ana Milojković

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. Jovana

  18/12/2012 at 7:31 pm

  NAS PONOS :)

 2. Jelena :)

  18/12/2012 at 10:07 pm

  Gle, prvi put da vidim devojke na tracaru bez silikonske sise, napucene sminkom i sve te gluposti.
  Stvarno izgledaju normalne :)

 3. Belieber

  19/12/2012 at 3:05 pm

  Savrsene su!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top