Connect with us

Ružica: Bojana Rajić mi je ukrala dečka!
Extra

Ružica: Bojana Rajić mi je ukrala dečka!

Spavala sa Banetom, a dete je bilo Akijevo! (foto: Arhiva)

Spavala sa Banetom, a dete je bilo Akijevo! (foto: Arhiva)

Učesnica rijalitija Parovi, Ružica Veljković je u emisiji Goli život otkrila da joj je manekenka Bojana Rajić otela dečka sa kojim je već tada bila duže u vezi.

Iako je popularna Modelsica pričala kako je to bila prava i ozbiljna veza na duže staza, Nataša Šavija se nije ustručavala da joj upadne u reč i prokomentariše kako je samo sa izvesnim Banetom bila u kr*s kombinaciji.

“Upoznala sam ga u jednom klubu preko zajedničkih prijatelja, bila sam baš luda za njim. Mislim da je on u to vreme bio sa Bojanom Rajić. I dan danas mi se on sviđa, ali sve se loše završilo”, rekla je Ružica koja je dalje nastavila da opisuje svoju vezu.

Preotela joj dečka! (foto: Arhiva)

Preotela joj dečka! (foto: Arhiva)

“Bilo nam je prelepo, desio se poljubac, zatim seks i tako dalje, ali nikad to nije bila ni veza ni kombinacija već kad se vidimo, vidimo se. Ja sam tad bila sa Akijem, ali smo se stalno mirili i svađali, pa sam sa Banetom bila dok nisam sa Andrijom.”

Onda je šokirala sve prisutne izjavivši da je nastao skandal kada se saznalo da je trudna i da je u isto vreme spavala sa Banetom, ali da je dete koje je nosila bilo Akijevo.

“Ostala sam trudna u vreme dok sam spavala sa Banetom, ali je dete bilo Akijevo. Bane je utripovao da je to njegovo dete, nudio mi i kola i stan da ne abortiram. Posle toga se naljutio i nikad me više nije pozvao. On je i dalje ubeđen da je to bilo njegovo dete”, objasnila je Ružica.

Pročitajte još i:  Nemaju šta da kriju: Učesnice 'Parova' bez šminke!

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. Loco

  07/06/2015 at 9:08 pm

  Jbt ovu Ružicu je*alo pola Srbije :P a ružna k’o lopov, čelo k’o školska tabla, Bojana je mis sveta za nju!

 2. Svichky

  07/06/2015 at 10:41 pm

  ova ruzica bas neka pristojna devojka.

 3. Za Loco

  08/06/2015 at 8:10 am

  Mislis da Bojanu nije j…. ko je stigao?

 4. Loco

  08/06/2015 at 12:52 pm

  Bojana se nije trošila sigurno kao ova spodoba, Ružica je bila sa dvojicom u isto vreme, bila trudna, abortirala, nije ni znala čije je dete, toliko o njenom moralu, j*be se na tv dok je kući gledaju roditelji i sestra, dronšulja. Bojana kakva je god nije gora od ove karikature.

 5. kokica

  08/06/2015 at 7:03 pm

  KO JE OVDJE LUD?!… kraj svijeta, to je to…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top