Prati nas

Ružica iz Parova: Bila sam s Arapinom koji mi je davao sve!

Šokantno

Ružica iz Parova: Bila sam s Arapinom koji mi je davao sve!

U Dubaiju imala sve što je htela (foto: Facebook)

U Dubaiju imala sve što je htela (foto: Facebook)

Nakon što je, tokom jedne svađe u kući, Gastoz optužio Ružicu Veljković da je išla u Dubai zbog seksa, ona je iznenadila sve i priznala da je posećivala jednog Arapina po imenu Muhamed.

“Ono što sam ja doživela u Dubaiju, ti nikad nećeš. To je bila prava ljubav. Tvoj problem je što imaš seks sa seljančicama i silikonkama. Ja sam bila s Arapinom kome ne možeš da priđeš. Nisi mu ni đubre ispod noktiju.”, ispričala je ona.

Na Gastozov komentar da je Arapina odvojila od dece, Ružica je rekla da je za decu nije briga i otkrila da je s njim imala sve što je ikad želela i da je on nju mnogo voleo.

S druge strane, Ružičin otac, Aleksandar, kaže da o vezi s Muhamedom ne zna ništa i da je njegova ćerka u Emirate išla isključivo da bi radila modne revije. “Ružica je radila u jednom butiku za 20.000 dinara. Priče o prostituciji me vređaju.” dodaje Aleksandar, prenosi Kurir.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. sanja

    18. 04. 2015. at 18:13

    Meni su ove cure HIT, svaka se hvali kojeg je muskarca vise opeljesila i koja je uspesnija od toga, tuga, da se zena oseca posebno jer joj neko placa i daje sve samo jer je zena

  2. filozof

    19. 04. 2015. at 04:06

    Kad ovu vidim na TV-u muka me uhvati, na sta lici sa tim ustima poput zabe i tog vampirskog osmeha ccc..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top