Prati nas

Ryan Gosling će vas naučiti kako da plešete valcer

Video

Ryan Gosling će vas naučiti kako da plešete valcer

Jimmy i Ryan u plesnom zanosu (foto: Instagram/jimmykimmellive)

Jimmy i Ryan u plesnom zanosu (foto: Instagram/jimmykimmellive)

Ryan Gosling još jednom je dokazao koliko je savršen i neodoljiv. Gostujući u emisiji Jimmy Kimmela pokazao je sjajno umeće plesanja valcera i čak je i poznatog voditelja pokušao da nauči da pleše.

Ryan promoviše svoj najnoviji film La La Land, te je gostujući kod Kimmela pričao i tome kako je bilo ponovo glumiti sa Emmom Stone, ali i o čudnom iskustvu na dodeli Oskara (nedavno je objavljeno da će upravo Jimmy biti voditelj 89. dodele Oskara, 26. februara), a u jednom trenutku Gosling je zaplesao valcer.

Obojica su nasmejla publiku svojim pokušajem da plešu na sceni, ali je Ryan bio prilično uporan dok je voditelja učio plesnim koracima.

Nova romantična drama reditelja filma Whiplash, Damiana Chazellea, koja govori o ljubavi džez pijaniste i glumice u usponu, već je naišla na vrlo pozitivne kritike, a film je u četvrtak imao i premijeru u Los Anđelesu.

Emma i Ryan su blistali na crvenom tepihu, a La La Land je njihov treći zajednički film nakon Crazy, stupid love i Gangster Squada. Mediji su ih već prozvali Katherine Hepburn i Humphrey Bogartom njihove generacije, a oni sa oduševljenjem pričaju jedno o drugom. “Emma Stone je kao da stalno otvarate Božićni poklon”, izjavio je Gosling jednom prilikom. “Čim je potpisala ugovor za ovaj film, znao sam da će biti sjajan”. I Emma je imala samo reči hvale za kolegu. “On je jednostavno tako zabavan i tako dobar…ja ga zovem saigrač, jer to i jeste. Dobar je saigrač. Zaista je zabavno glumiti i družiti se sa njim. On je, ne znam…Najbolji je”, ispičala je crvenokosa glumica o zgodnom glumcu.

Trejler njihovog novog mjuzikla, koji hvale svi najeminentniji filmski krtičari, pogledajte ovde.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Video

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top