Prati nas

Ryan Gosling: Eva je užasna kuvarica!

Hot!

Ryan Gosling: Eva je užasna kuvarica!

Jesu li to obroci za poneti u kesi, Ryane?

Jesu li to obroci za poneti u kesi, Ryane?

Seksipilna Eva Mendes je novopečena majka, uspešna glumica i modna dizajnerka ali postoji jedna veština kojom nikako ne uspeva da ovlada, a to je – kuvanje!

Izvori bliski glumici svedoče da  je Evi njen nevenčani suprug, glumac Ryan Gosling, strogo zabranio da se uopšte približava šporetu zato što njegov želudac ne može da svari ništa od njenih “đakonija”.

“Prošlog meseca, Eva je pokušala da skuva italijansku pastu u sosu od povrća. Rezultat njenog truda bio je neverovatno neukusan obrok. Tada je shvatila da je njenoj kulinarskoj veštini očajnički potrebna stručna pomoć”, izjavio je dobro obavešteni izvor, “Ryan nije preterano izbirljiv kada je hrana u pitanju,  ali često se šali sa Evom da bi bilo poželjno da hrana koju ona sprema i servira bude makar jestiva.”

Eva je rešila da krene na časove kuvanja kako bi usrećila svog dragog ali i naučila da sprema ukusne i hranljive obroke za njihovu ćerkicu Esmeraldu.

“Eva je odrasla okružena ženama koje su zaista bile vrhunske kuvarice. Ryan obožava Evu, ali smatra da je vrlo važno da ona nauči da kuva zdrave obroke za celu porodicu”, zaključuje izvor.1 komentar

1 komentar

  1. Predrag

    10. 03. 2015. at 11:59

    Već zamišljam sve one silne filmske i ostale zvezde milionerke kako ceo dan robuju pored šporeta i kuvaju… Jeste, zabole ih dupe! Naručuju hranu iz restorana ili imaju svoje kuvare!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Hot!

To Top