Prati nas

Sa “Dvora” ispao Joca Stefanović!

Vesti

Sa “Dvora” ispao Joca Stefanović!

Iako se spekulisalo da će možda baš Joca Stefanović biti pobednik Dvora, pevač je izbačen iz rijalitija dan pred finalno veče!

Takmičari su, kada je Ognjen rekao Jocino ime mislili da se voditelj šali, pošto nisu mogli da veruju da je učesnik Zvezda Granda dobio najmanje glasova. Sutra ćemo saznati kome će boravak na pinkovom dvoru doneti 50.000 evra, kao i to ko je bio najštedljiviji i sakupio najviše zlatnika za nagradu od 10.000 evra.

Joca je po izlasku rekao da misli da će pobediti Đus, a da najviše zlatnika ima Lepa Lukić. Šta vi mislite, ko će pobediti? Glasajte u anketi ovde.5 komentara

5 Comments

 1. kkk

  10/03/2011 at 11:13 pm

  Steta.Ako je iko trebao pobjediti,onda je to on.Sada mi je svejedno,ali voljela bi da Djus pobjedi.

 2. *lepaPizza* Queen of the world!

  11/03/2011 at 12:19 am

  Napokon da ispadne ovak malecki,bezvredni pedercic.Is’o mi je na zivce….

 3. boki

  11/03/2011 at 1:36 am

  Ma kakav on ! Nedozreli,nedopravljen.Zar je moguce da je i ucestvovao.sto li su ga zvali,sto li su ga njegovi pustili,a i on ,koj mu djavo da udje !Eto,zato smo mi pola veka iza celog svete.Jest da Pink poziva vecinom dripce i droce,ali ovaj mali jos treba da raste.Prepotenko,a lose to sakriva.

 4. NiKa

  11/03/2011 at 1:47 am

  steta ,steta ,steta ljudi !!! jadni mi srbi neznamo nikad,… da izaberemo pobednika kako treba uvek pobedi neko ko ne zasluzije pobedu ! ako Djus ili Nemanja ne pobedi onda ce ona nina prepotentna guska da pobedi ,ali to ce biti stvarno jadno i zalosno ! ! !

 5. angi

  11/03/2011 at 2:03 pm

  NINA NIJE PREPOTENETNA VEC LIJEPA,PAMETNA CURA KOJA IH SVE SLOZI NA SVOM MJESTU..LJEPOTA I PAMET NEK POBEDI NINA DO KRAJA

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top