Connect with us

Šaban Šaulić mora da sruši vilu na Dedinju!




Šokantno

Šaban Šaulić mora da sruši vilu na Dedinju!

Bespravno gradili kucu! (foto: Ekskluziva.ba)

Bespravno gradili kucu! (foto: Ekskluziva.ba)

Šaban Šaulić izgradio je sa suprugom Gordanom vilu na Dedinju, za koju nema dozvolu. Oni je trebalo da se usele u novi objekat početkom godine, ali inspektori tvrde da je njihova nova vila bespravno sagrađena.

Gordana, koja se vodi kao investitor radova, uložila je žalbu na zakazano rušenje, ali je gradnja objekta zaustavljena, javlja Alo.

“Investitor radova Gordana Šaulić dobila je od Gradske opštine Savski venac 8. jula 2014. Rešenje o investicionom održavanju porodične stambene zgrade – prizemlje plus potkrovlje. Radovi se sastoje u zameni krovnog pokrivača, oluka, delimičnom malterisanju fasade i izradi hidroizolacije i termoizolacije,” kaže Jovan Grbavac, načelnik odeljenja za Inspekcijske poslove Opštine Savski venac i dodaje:

“Prilikom kontrole nadležni građevinski inspektor je utvrdio da su bez dozvole izvedeni radovi na dogradnji i nadziđivanju postojećeg objekta tako što je dograđen deo objekta s prednje strane, uklonjen postojeći krov i dograđeno postojeće potkrovlje. Na postojećoj visini obimnog zida od 1,4 metra dozidan je deo zida do pune spratne visine od 2,91 metar po obimu objekta. Time je formiran sprat na celoj osnovi objekta i postavljena je nova drvena krovna konstrukcija i crep.” rekao je on.

Sem ovoga, Šaulići su bespravno izgradili i garažu.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top