Prati nas

Šaban Šaulić o kolegenici iz žirija: Nervira me Aleksandra Radović

Šaban Šaulić o kolegenici iz žirija: Nervira me Aleksandra Radović

Strasti u žiriju 'Pinkovih zvezda' se ne stišavaju (foto: Screenshot)

Strasti u žiriju ‘Pinkovih zvezda’ se ne stišavaju (foto: Screenshot)

Čini se kao da se u trećoj sezoni Pinkovih zvezda sve vrti oko svađa Aleksandre Radović i Dare Bubamare, a da su takmičari, ali i ostali članovi žirija u senci njihovih čarki.

Međutim, Šaban Šaulić pretenduje da zameni Daru kao glavni rival jedinoj pevačici pop muzike u žiriju. Kralj narodne muzike se do sada uglavnom držao po strani i slušao komentare Aleksandre na račun narodnjaka, ali priznao je da mu nije sve jedno kada čuje njene prozivke na račun narodne muzike.

Šabanu smetaju Aleksandrini komentari na račun narodne muzike (foto: Screenshot)

Šabanu smetaju Aleksandrini komentari na račun narodne muzike (foto: Screenshot)

“Aleksandra nas nervira, jer uvek kaže da ne voli narodnjake. Mene to jako čudi, s obzirom na to da znam iz pouzdanih izvora da je dosta svadbi pevala, a pop muziku teško da iko na svadbama konzumira, tako da je sigurno morala da peva i narodnjak”, rekao je Šaban u izjavi za Happy.


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. ajmooo

  08. 11. 2016. at 22:14

  Aleksandra je velicina i divetina za sve vas tamo, najkopetentnija! Dara civava hodajuci blam, dragana izvikana folirantkinja dosadna ko proliv, zoricu treba usranom motkom u glavu a saban ovaj samo mu ime i kaze… Ne zna sto je tamo, fizicki tu psihicki na marsu.

 2. Samantha

  08. 11. 2016. at 22:30

  Jedno su narodnjaci a drugo novokomponovani turbofolk i seljacizam koji prati isti kako u pevanju tako i u outfitu, bole oci, usi

 3. Jen

  09. 11. 2016. at 07:52

  Aleksandra je mama za sve vas sujetne ljude u tom ziriju pogotovo Zoricu i Daru. Prostacine slusajte je mogli bi nesto da naucite. Inace volim da cujem njene komentare jer uvek iznese objektivno i profesionalno misljenje.

 4. bbbbb

  09. 11. 2016. at 10:24

  Smesni ste ljudi ko bioskop ,promovisete sebe a ne ovu decu sto pevaju .

 5. Edgar

  02. 12. 2016. at 22:14

  Šaban, Dara i Zorica, ceo život pevaju novokomponovane narodnjake i sad su se našli ispred Aleksandre koja sa svojim znanjem može da peva sve, ali neće, ceni žena sebe pa neće da se blamira kao ovo troje sirotanovića

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top