Connect with us

Šaban Šaulić rasplakao JK!
Hot!

Šaban Šaulić rasplakao JK!

jelena karleusa

JK zaplakala na snimanju (foto: Instagram)

Od kada Jelenu Karleušu gledamo u žiriju takmičenja Zvezde Granda, iznenađenjima nikad kraja.Najava ovonedeljene emisije više je nego interesantna, jer ćemo imati priliku da JK, koja se do sada pokazala kao nemilosrdno iskrena u komentarisanju takmičara, vidimo uplakanu.

Za Jelenine suze krivac je njen kolega iz žirija Šaban Šaulić, koji se prvi rasplakao, a Karleuša nije to mogla da podnese jer kako kaže uvek zaplače kada neko to isto učini u njenoj blizini.

JK

Pevačica u suzama (foto: Screenshot)

Marija Šerifović je potom duhovito prokomentarisala da je JK ipak čovek i prišla da je zagrli. Kako će sve to izgledati u emisiji pogledajte u najavi:

 

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. Ana

  10/10/2015 at 2:03 pm

  Zasto ne reklamirate i najave za Pinkove Zvezde/Zvezdice, da bude ravnopravno? O ZG ne pamtim kad ste pisali, jos kad je Mirza pobedio zadnji clanak je bio. Ah, da pa vi ste Krlja-sajt -_______-

 2. kleo

  10/10/2015 at 2:50 pm

  debeli ljudi? ne mogu da prodju? ne,mkrki ljudi bez talenta ne mogu da prodju, to znas iz iskustva, zato na sve druge nacine, uvredama, skidanjem, obradom fotografija, opstajes na sceni. i ne, nikako ne pevas fantasticno, ti cak i ne pevas. ti mekeces. i kada posle ovih gore, vrhunski obradjenih fotografija, vidimo tebe na snimku, onako naduvenu, nosatu, sa podbratkom i matoru, shvatimo koliko si jadna. i zasluzeno u tom ziriju nosis epitet klovna. niko, ali niko ne pridaje paznju vom misljenju. ja ja ja ja ja osoba, i ne moze da da neki korektan i konstruktivan komentar.

 3. katy sery

  10/10/2015 at 3:07 pm

  Sto niste objavili da joj je Marija rekla Karleusi da moze samo da svira flautu ispod stola time joj je u facu rekla : Nikog ne zanima tvoje misljenje hahaha. Glupa je ova JK jako ziri je ne voli, takmicare ne zanima, a publika joj se smeje i kaze da smara

 4. Mimi

  10/10/2015 at 3:12 pm

  HAHAHAH, najjace da smara, ako nisi prometila u 80% najava svih dosadashjih emislija se nalazi upravo ona. Narodu je zanimljiva, da je dosadna brzo bi je zamenili. Ona je dosla da podigne gledanost, samo cureci mozak ne moze da vidi da se zajebava.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top