Prati nas

Šaban Šaulić zabranio medijima da pišu o njegovom privatnom životu

Hot!

Šaban Šaulić zabranio medijima da pišu o njegovom privatnom životu

Šaban Šaulić (foto: Facebook)

Šaban Šaulić zabranio medijima da pišu o njegovom privatnom životu (foto: Facebook)

O privatnom životu Šabana Šaulića, a posebno o njegovoj navodnoj romansi sa takmičarkom Pinkovih zvezda Ivanom Cucom, piše se već mesecima – a pevač je rešio da tome stane na kraj!

U saopštenju poslatom medijima, Šaulić navodi da već mesecima trpi medijski linč i da zbog toga mediji bez njegove dozvole ne smeju pisati o njegovom privatnom životu.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Poštovani, 

tokom prethodnih meseci moja porodica i ja smo žrtve nezapamćenog medijskog linča u kom su protiv nas sa različitih strana iznošene gnusne neistine koje ugrožavaju naše zdravlje, bezbednost, porodičnu harmoniju, a meni lično dostojanstvo, čast i ugled koje sam godinama bez ikakve mrlje gradio u zemlji i inostranstvu.

Uprkos svim našim nadanjima, a mimo svih granica istine, pravde i dobrog ukusa, ova hajka ne jenjava ni nakon više od pola godine. 

Naprotiv, iz dana u dan sve su veći napori medija da u sprezi sa osobama čija imena ne zaslužuju ni da budu spomenuta, ugroze naše harmonične porodične odnose, duhovni mir i fizičko zdravlje i u krajnjem slučaju i samu egzistenciju.

Poslednji u nizu primera je emisija “PREMIJERA” koju televizija Pink pompezno najavljuje za večeras, a u kojoj će po ko zna koji put biti dat prostor određenim osobama da iznoseći neistine o meni, i zloupotrebom mog imena pokušaju da grade sebi karijeru.

Tokom 45 godina moje pevačke karijere nisam se bavio demantovanjem laži koje su na moj račun izrečene, a ponajmanje zabranom korišćenja mog imena, lika i dela.

Međutim pošto ovom slučaju su žrtve i svi članovi moje porodice koji nijednim svojim gestom, niti delom nisu zaslužili da trpe javnu torturu, obaveštavam sve urednike i vlasnike medijskih kuća o sledećem:

 1. Zabranjujem da se emisija Premijera prikaže ukoliko sam u njoj ja lično, ili bilo koja informacija iz mog privatnog života, na bilo koji spomenuti način. Za ovu emiteru, televiziji Pink uskraćujem svoj pristanak u skladu sa odredbom čl. 80 st.1 Zakona o javnom informisanju i medijima.
 2. Uskraćujem pravo svim medijima da, bez moje izričite dozvole, ubuduće javno saopštavaju informacije koje se tiču privatnog života mene ili bilo kog člana moje porodice, a sve u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima i Zakonu o elektronskom oglašavanju.
 3. Upozoravam Vas da ćemo, u slučaju da moj gore navedeni zahtev ne bude ispoštovan pre objavljivanja informacija o našem privatnom životu, članovi moje porodice i ja biti primorani da zaštitu svih svojih prava svaki put ostvarimo u sudskom postupku.
 4. Protiv osoba i medija koji su u prethodnom periodu javno prenosili neistine u vezi našeg privatnog života ne poštujući Zakone Republike Srbije i kodekse novinarske etike podnećemo tužbe nadležnim sudovima u najkraćem roku.

Jasno mi je da prenošenjem neistinitih informacija o meni medijske kuće podižu sebi rejtinge i tiraž, ali nikakva trka za profitom ne može opravdati ugrožavanje osnovnih, Ustavom i Zakonom zagarantovanih prava i sloboda građana.

Iako nisam konfliktna ličnost i pobornik rešavanja problema na sudu, ipak su me sva dešavanja u proteklom periodu primorala da sebe i svoje najmilije na ovaj način zaštitim.

Ujedno koristim priliku da se zahvalim svim medijima koji poštujući novinarsku etiku, nisu učestvovali u ovom medijskom ličnu, niti objavljivali neistine o meni. Nadam se da ću sa njima i ubuduće nastaviti korektnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

                                                                                                                                                                       Srdačno, Šaban Šaulić

 


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. xexe

  24/11/2014 at 10:01 pm

  Ma,meni je ovo sve cudno. Otkud onda oni snimci njega i te devojke? I zasto je u prvom krugu Zvezda Granda prosla sa svih 5 glasova,i svi su bili odusevljeni,a sledeci put kao toliko nije umela da peva. Gde ima dima,ima i vatre..

 2. Ema

  24/11/2014 at 10:46 pm

  Ljudi,on je pre mesec dana nju doveo na vikendicu na Dunavu kod moje poznacice da joj nadogradi nokte…I to u gepeku!!!!!!!!!!!!!!

 3. STARSHIP**

  24/11/2014 at 11:14 pm

  AKO JE SVE LAZ I CUCA IZMISLJENA ZASTO NE TUZI CURU????

 4. aaa

  25/11/2014 at 12:15 am

  Sav mi je bitan da čitam saopštenje od 3 stranice… dotični malo stranjao pa se sada pravi žrtvom! Uostalom ni prvi ni zadnji… Šabane nebitan si!

 5. Lungo mare

  25/11/2014 at 1:56 pm

  U mojemu okruženje Šaban je pojam za primitivca,neobrazovanog,pivskim stomakom i čačkalicom u zubima poslije jela za neukusno obučenog i neuglednog tipa.To je tako i svaka usporedba sa sličnim je slučajna—-bez ljutnje molim.
  Gledajte vi ovo kako stari “prdonja” drži predavanje mediima, što se treba pisati i u kojem kontekstu a zaboravlja da su ti isti mediji stvorili Šabana na lik i djelo i proglasili ga kraljem narodne muzike.Meni je kao običnom čitatelju smiješno kako čovjek sa osnovnim obrazovanjem poznaje ustavni zakon i čita neke ustavne članke—paragrafe—stavke.Jasno brate da naručuje nekoga da za njega napiše saopštenje,to je vidljivo.Šabana treba čerečiti jer poslije je*anja nema kajanja,olako i glupo je dozvolio diskreditaciju za malo mladoga mesa.Treba ispaštati jer vozati neodgojenu balavicu koja je konačno pronašla taticu ,vozati u gepeku na pedikuru i ugrađivanje noktiju je prosto nenormalno….nenormalne ideje za skrivanje—-čovječe,retardirano brate.Dakle iskoristio je u svakom pogledu koristeći se utjecajem što je itekako kažnjivo.Govorim ako je to sve istina a mislim da je istina jako blizu.Evo da je sve to priznao,da je reko istinu da se posavjetovao sa piar strukom ispalo bi nekako puno drugačije, ovako ništa ga više neće oprati.Šaban treba sebi reći istinu a najmanje tražiti krivca u medijima…..to brate nije uvjerljivo i neće proći. Meni je kao običnom promatraču sve gadljivo i ON i ONA—–ON puno više jer je glup i nezna varati.Klasičan primjer koliko je estrada obrazovana i najbolje da pjevaju i šute,Da, tako je u životu,bog će vam dati glas i uskratiti sve drugu, tipa da nisu u stanju složiti dvije proste rečenice….da i povećim spolovilom tipa “keba”Jbg-a ako se nemaju čim pohvaliti, onda se hvale “kebom” kojega je potrebno skratit i ukrotit.

 6. čunga lunga

  25/11/2014 at 2:49 pm

  Ako već dobro poznaje zakon, trebao bi da odgovara zbog pedofilije, jer je bio sa njom kada je imala 14 godina.

 7. Marianhel

  25/11/2014 at 2:57 pm

  Otkud da prica da je bio sa njom kada je imala 14,17 godina? ne razumem

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top