Prati nas

Sada je zvanično: Kim Kardashian slučajno otkrila pol bebe u emisiji

Vesti

Sada je zvanično: Kim Kardashian slučajno otkrila pol bebe u emisiji

Treća Kardashian-West beba će doći na ovaj svet u narednih mesec dana. Međutim, javnost i dalje nije sigurna kog je pola. Zato su se svi iznenadili kada je Kim Kardashian zvanično potvrdila da očekuje još jednu devojčicu. I to sasvim slučajno.

Poznata rijaliti zvezda je nedavno gostovala kod Ellen DeGeneris, gde je pričala o proslavi povodom darovanja bebe koju je nedavno organizovala i otkrila kakvu je reakciju imala preslatka North kada je videla sve te igračke.

”Ljudi su doneli igračke i poklone, pa kada smo ih otvorili ujutru, ona je rekla: ‘Mama, pošto seka još nije ovde, mislim da sve njene igračke treba da budu u mojoj sobi, a ja ću se igrati sa njima da bih bila sigurna da su u redu za seku”‘, rekla je Kim, a kada je Ellen naglasila da je upravo otkrila da očekuju devojčicu, Kim se samo nasmejala i potvrdila da je tako.


Rijaliti zvezda je dodala i da je North jako uzbuđena jer će dobiti mlađu sestru, ali nije sigurna koliko će dugo ta euforija trajati. Međutim, iako smo konačno saznali  pol treće bebe, još uvek ne znamo kako će se ona zvati. Ali Kim je zato otkrila da North želi da se beba zove Star West, iako slavni roditelji ne nameravaju da joj ispune tu želju.


1 komentar

1 komentar

  1. Daisy Duvall

    16. 11. 2017. at 12:47

    “sasvim slucajno” kod te porodice nista nije prepusteno slucajnosti

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top