Prati nas

Sada smo videli sve: žena sa muškim telom!

Bizarno

Sada smo videli sve: žena sa muškim telom!

Zgodna ili ne? ( foto: Strong AT All )

Zgodna ili ne? (foto: Strong AT All)

Ako je evrovizijska pobednica Conchita Wurst, odnosno žena u telu muškarca, bila preveliki zalogaj za vas, šta ćete tek reći za Rene Campbell, ženu sa muškim telom? I to kakvim telom!

37-godišnja bilderka Rene, međutim, nije transrodna osoba niti se oseća kao muškarac. Ona jednostavno ne deli poglede na idealno žensko telo sa većinom sveta.

Ako ste pomislili da joj zbog toga manjka pažnje, prevarili ste se. Dosad je dobila 10-ak bračnih ponuda od potpunih stranaca, a za Dan zaljubljenih joj je, takođe, isporučen veliki broj buketa od anonimnih obožavalaca.

Želi da bude još veća

Želi da bude još veća

I pored toga, Rene pati od takozvane bigoreksije, koja je suprotna anoreksiji koja je svojstvena mahom ženama koje smatraju da nisu dovoljno mršave. Sa druge strane, muškarci koji pate od bigoreksije misle da nikada nisu dovoljno razvijeni i mišićavi. Rene je jedna od retkih žena koje imaju ovaj poremećaj.

“Volim to što sam mišićava jer se zbog toga osećam snažnom. Ne radim to da bih ugodila bilo kome. Želim da budem čvrsta poput kamena, a ako je muškarac još veći od mene to ga čini dodatno privlačnim”, izjavila je Campbellova.

Ako mislite da je fotografija na početku teksta montaža uverite se u to kako Rene izgleda u ovom kratkom video-snimku.5 komentara

5 Comments

 1. 12345

  02/12/2014 at 9:52 pm

  meni se licno ovo nimalo ne svidja… ali o okusima se ne raspravlja

 2. Tijana

  02/12/2014 at 10:25 pm

  Grozno

 3. KitKat

  02/12/2014 at 11:19 pm

  Sramota za većinu muškaraca, hahah :D

 4. nn

  03/12/2014 at 5:54 pm

  To mi se nikad nije svidjalo i ne razumem te zene….zar im je to lepo kad se vide u ogledalu….fuj….

 5. alba

  26/04/2015 at 2:37 am

  meni se baš sviđa

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top