Prati nas

Salma Hayek prozvala Donalda Trumpa

Extra

Salma Hayek prozvala Donalda Trumpa

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Donald Trump je dao sve od sebe da privuče još glasača na poslednjem mitingu u Njujorku održanom povodom predsedničke kampanje, ali greška koju je napravio tokom govora smatra se neoprostivom.

Povodom jednog od najtragičnijih događaja u modernoj istoriji Amerike Trump je izjavio sledeće: “11. jula sam posmatrao naše najbolje policajce i vatrogasce kako daju sve od sebe da učine što je više moguće kako bi sredili haos koji je nastao nakon rušenja Svetskog trgovinskog centra”.

On očigledno nije shvatio šta je rekao, pa je nastavio kao da greške nije ni bilo. Glumica Salma Hayek odlučila je da mu stavi do znanja da ovaj propust kod nje nije prošao nezapaženo.

“Ja sam disleksična Meksikanka i engleski mi nije maternji nego drugi jezik, ali kako god, čak ni ja ne mešam 7/11 i 9/11. #Donald Trump”, napisala je ona na Twitteru.

U isticanju negativnog stava o kandidaturi Donalda Trumpa, Salmi Hayek se svakodnevno pridružuju i mnoge druge poznate ličnosti, a najglasnija je, svakako, uvek oštra na jeziku Miley Cyrus.

Shvatamo da se lapsusi dešavaju svakom, ali da li je ovaj propust zanemarljiv kada je u pitanju potencijalni predsednik Sjedinjenih Američkih Država? Da li bismo zamerili nekom od naših kandidata za predsednika izjavu da je Kosovski boj bio 1989?

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top