Prati nas

Samohrana majka: Milica Dabović ostavila dečka pred porođaj

Vesti

Samohrana majka: Milica Dabović ostavila dečka pred porođaj

Misterija veze bivše košarkašica Milice Dabović i njenog partnera Vuka, može napokon da bude okončana, jer je ona izjavila da su se rastali.

Košarkašica koja je u devetom mesecu trudnoće obelodanila je da će sama odgajati sina.

“Ništa se loše nije desilo između nas dvoje, već smo se jednostavno rastali. On je krenuo svojim, a ja svojim putem. Nikad nisam volela da se oslanjam ni na čiju pomoć, već sam sve u životu uradila sama pa će tako biti i ovog puta. Nije mi teško da donesem odluku da sama odgajam dete. Štaviše, to će za mene biti pravo uživanje”, izjavila je Milica koja je danas objavila i fotogrfaiju crkve Svete Petke u Beogradu i tako pokazala da je mir pronašla u veri.


Dabovićeva je pre nekoliko dana organizovala i popularni običaj koji trudnice u svetu upražnjavaju baby shwoer, kom su prisustvovale njene brojne prijateljice.

Ona je, fotografijama na kojima se radostno smeje, pokazala da to što se rastala od Vuka, za nju ne predstavlja ništa loše i da jedva čeka da na svet dođe njen sin, kome je odlučila da da ime Stefan.

2 komentara

2 Comments

 1. kleo

  07. 12. 2017. at 11:16

  znaci i ova zivi u nekom imaginarnom, paralelnom svetu? miri se- rastaje se sa osobom koju niko nije video. al’ dobro, buduci da je dete onog kretena simona, treba joj neki validan alibi.
  abruzna li je leptejebo

 2. Jasmina

  07. 12. 2017. at 14:22

  Umesto sto se sprdate konstantno na ljude sa psihickim poremecajima, mogli bi mozda da im pomognete na neki nacin a ne da ih ismevate. Vidi se da devojka nije ok. Posle ne daj boze ako bude neka tragedija pisete “sokantno”. Sram vas bilo stvarno!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top