Prati nas

Samoubica pao ispred Seke Sablić

Šokantno

Samoubica pao ispred Seke Sablić

Samoubica pao tik pored glumice

 

Doajenka jugoslovenskog glumišta, 70-ogodišnja Jelisaveta Seka Sablić juče je za dlaku izbegla smrt, pošto je samoubica pao tik ispred nje. 83-ogodišnji Rajko Pavlović skočio je sa zgrade dok je glumica išla trotoarom u Ulici vojvode Šupljikca.

“Čuo se jak udarac, a potom i vrisak. Seka Sablić je kao skamenjena stala na tren, a onda se sagla da vidi da li je živ čovek koji je u pidžami ležao pred njenim nogama. Opipala mu je puls i pozvala Hitnu pomoć. Ubrzo se sklonila u obližnju radnju, potpuno van sebe”, objasnio je jedan očevidac o incidentu koji se dogodio juče oko 11 sati na Vračaru, u Ulici vojvode Šupljikca ispred broja 24.

Čovek koji je skočio sa prozora na petom spratu verovatno je prvo pao na parkirani automobil, pa tek onda na trotoar, tik ispred Sekinih nogu.

Poznata glumica nije želela da komentariše ovaj nemili događaj.

Izvor: Alo.rs


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. Jovana :-)

  23. 10. 2012. at 13:33

  O Bože :O Ja joj se divim kako se sabrala da mu opipa puls i pozove Hitnu,od tog šoka..
  #Respect

 2. Lignjoslavljeva sestra...

  23. 10. 2012. at 13:45

  Komentara bez… O.O

 3. Tea

  23. 10. 2012. at 20:54

  Covek je skocio sa zgrade a ovde je akcenat na tome da je on pao tik pored Seke Sablic, izvinite molim Vas!
  Svasta.

 4. Romanista

  23. 10. 2012. at 21:22

  Stvarno zalosno…

 5. Anonymous

  27. 10. 2012. at 16:30

  * Sve vidis,sve znas,ti si Bog i Mesija *

  Bitna je ona osoba sto je napisala ovo sto ce te procitati,a ona osoba sto deluje kroz sve ovo napisano jeste najbitnija,a ta osoba je Bog. * Svoj dom je gledala kao maleni vodopad ili sliv u pustinji.Bog je bio izvor ljubavi,izlio je sebe u Hristu,trazeci ulaz,obicno bivajuci odbijen i osporavan,ali tu i tamo pronalazeci ulaz u srce otvoreno za Svetoga Duha.Zatim je ljubav preplavljivala i tekla kroz kanale posvecene sluzbe,srecnih domova,i dece koja su podizana da cene toleranciju i dobru volju medju svim ostalim bogatstvima.A onda dolazi reka,zivot i isceljenje klijaju;zelena trava prekriva grobove;cvece stvara baste u kraterima bombi i ziva voda izvire u pustinji.Rosa je bila u pravu;ljubav je bila jedini put za mir i nista drugo nije bilo vazno. * Izvuceno iz knjige Patricije Sent Dzon – * Nista drugo nije vazno *

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top