Prati nas

Sandra Afrika slagala da je kupila avion!

Šokantno

Sandra Afrika slagala da je kupila avion!

U laži su kratke noge (foto screenshot)

U laži su kratke noge (foto screenshot)

Proteklih dana, medijima je kružila informacija da Sandra Afrika poseduje, ni manje ni više, nego avion. Međutim, danas je otkriveno kako je pevačica, zarad medijske pažnje, izmislila tu priču.

U intervjuu za emisiju Glamur televizije Happy koji je dala u kokpitu aviona, pevačica je izjavila, kako joj je letelicu kopio njen deda. Ipak, oni koji se razumeju u avijatičarski posao raskrinkali su Afriku i otkrili kako se ona tokom intervjua uopšte nije vozila privatnim avionom, već u simulatoru boinga 737 koji se nalazi u Sportskom centru 11. april.

“Samo lud čovek ne vidi da je u pitanju simulator, u kojem piloti vežbaju. Meni je bila čast da to isprobam. Nije mi bio cilj da obmanjujem naciju, već sam se samo našalila. Emisija je zabavnog karaktera i zato ne razumem zbog čega je nastala tolika panika. Inače, meni bi deda kupio avion i sve što mi treba”, rekla je Sandra Afrika za Kurir.

Izgleda da je pevačica shvatila da je uhvaćena u laži, pa pokušava da se opravda kod publike, ili se čak uplašila kako joj poreska uprava ponovo ne bi zakucala na vrata, pa je brzo demantovala svoje tvrdnje.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. sara

    27. 03. 2015. at 21:09

    Svi posle demantuju kupovine i svi pevaju na svadbi za dzabe… i vrapcima na grani je jasno da je to zbog poreske.
    Ali za avion je stvarno malo preterala…. emisija zabavnog karakter mozda, ali nikome u ovoj napacenoj zemlji nije zabavno da gleda kako Sandra Afrika kupuje avion, toboze parama zaracenim od pevanja.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top