Connect with us

Sandra Meljničenko postaje kreatorka
Moda

Sandra Meljničenko postaje kreatorka

Sandra postaje modna kreatorka

 

Prema pisanju dnevnih novina Blic, Sandra Meljničenko oprobaće se u modnoj industriji. U ovoj nameri podržava je suprug Andrej, dok njene modne ambicije podržava njena dobra prijateljica Eva Cavalli, supruga modnog maga Roberta Cavallija.

“Sandra se izuzetno razume u modu i prati sva dešavanja na svetskim pistama. Ima omiljene kreatore čije modele najradije nosi, ali prati i druge. Još kao devojčica je imala ideje kakve haljine bi volela da ima u garderoberu, a sada joj se ukazala odlična prilika da svoj san dosanja”, kaže izvor blizak bivšoj članici grupe Models.

Svoju modnu liniju Sandra planira da izbaci sledeće godine. Iako još uvek nije odlučila kako će se zvati njena kolekcija, sigurno je da će u kolekciji biti najviše haljina.

Izvor: Blic.rs

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. Don Quijote de la Mancha Spanish Boy

  08/10/2012 at 10:30 am

  blago njoj :D udata za milionera,ima para,poznate prijatelje :D svaki san joj postaje java :D ja bih voleo da sam na njenom mestu !!! :d Da imam bogatu mladu da uzivam bre u zivotu :D

 2. jecaca

  08/10/2012 at 3:19 pm

  Da, uvek je to tako. Bogato udate zene bez sopstvene karijere uvek postanu modni kreatori. Ne znam kako su bas sve talentovane bas na tom polju, ali, eto – jesu. A ova pa bas ima pomocni manje ni vise nego Cavalli-ja… Blago njoj!

 3. Ivana

  08/10/2012 at 7:28 pm

  Još kao devojčica je imala ideje kakve haljine bi volela da ima u garderoberu…

  Nevidljive??

 4. Tora

  09/10/2012 at 12:17 am

  Naravno, svaka besposlena žena bogataša postane modni kreator. Pogledajte samo žene fudbalera, ne samo kod nas, već i u inostranstvu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top