Connect with us

Sandra Meljničenko želi drugo dete!

Foto

Sandra Meljničenko želi drugo dete!

Sandra i Andrej žele još jedno dete! (foto: Top5ives)

Sandra i Andrej žele još jedno dete! (foto: Top5ives)

Najbogatija Srpkinja Sandra Meljničenko planira da se po drugi put ostvari u ulozi majke.

“Sandri i Andreju je ćerka Tara donela najveću sreću u životu i voleli bi da njihova porodica postane bogatija za još jednog člana. Sandra uživa u majčinstvu i obavezama oko deteta, pa bi volela da se ponovo ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi. Ona je maksimalno posvećena svojoj ćerki, od koje se ne odvaja ni na tren. Čak i kad ima poslovne obaveze, ona vodi svoju naslednicu”, priča dobro obavešten izvor dnevnog lista Kurir dodajući:

“Mala Tara uživa dok se igra s decom, što je bio dovoljan znak da Sandra poželi da joj podari brata ili sestru. Ona je prijateljicama i najužim članovima familije rekla kako je došlo vreme da radi na proširenju porodice jer ne želi da njena ćerka odrastala sama. Sandri i Andreju nije važno da li će dete biti muškog ili ženskog pola, već to da trudnoća i porođaj proteknu u najboljem redu, kao što je to bilo i prvi put.”

Inače, ćerku Sandre i Andreja nismo imali prilike da do sada vidimo, budući da su oni odlučili da njene fotografije ne daju medijima dok Tara ne napuni tri godine.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
2 Comments

2 komentara

 1. Ana

  20/12/2014 at 3:10 am

  Nek’ im je sa srecom!

 2. malena

  07/10/2015 at 6:18 pm

  Pa neko bi na njihovom mestu do sada imao 3,4 deteta…a sigurno zena ima problem da zacne, valjda posledice prethodnog zivota.
  Ta Sandra to je tipican primer skorojevica, kada je bila humana pa pomogla deci, sirotinji, Srbiji…samo joj je briga kako da uda onu svoju naj drugaricu Badric Ninu, zemljakinju…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top