Prati nas

Sanja Ilić odgovoara na optužbe: Pa šta ako nam je ispao mikrofon

Vesti

Sanja Ilić odgovoara na optužbe: Pa šta ako nam je ispao mikrofon

Maja Ilić je tužila Balkaniku organizatorima Evrovizije, jer su pevali na plejbek. Sanja Ilić je konačno objasnio šta se desilo

Nakon pobede Balkanike na Beoviziji, mnogi su optužili ovaj etno sastav da je pevao na plejbek. Kažu da se na snimku jasno vidi da je pevačici Danici Krstić u jednom trenutku pao mikrofon, ali njen glas se ipak čuo. Ovim povodom se konačno oglasio i Sanja Ilić

Lider ovog sastava objašnjava da je tačno da je Danici pao mikrofon, ali on je i dalje bio blizu njenog lica zbog čega se njen glas čuo, samo ne jasno kao na početku.

‘’Pričaju da je Danici ispao mikrofon, a ona se čula, a ja moram da kažem da se i nije čula najbolje. Ona je poludela posle nastupa. Devojka je zamahnula rukom i pomerila mikrofon sa usta, ali je i dalje bio blizu nje, pa se čuo njen glas. Ako pažljivo preslušate poslednjih pet sekundi, čućete da se njen glas slabije čuje. U krajnjem slučaju, postoji ta matrica koja u refrenu ima prateće vokale, a u refrenu su oni dozvoljeni. Ja sam bio protiv toga, hteo sam da pravila budu kao na Evroviziji’’, objašnjava Sanja i dodaje da se ne obazira ne negativne komentare.

‘’Svako ko gubi ima pravo da se ljuti! Jedino nema pravo da laže! A ko laže, to se jako brzo dokaže. Ne potresamo se zbog toga. Što se tiče odlaska na Evrosong u Lisabon, nemamo tremu, samo pozitivnu.’’, kaže Sanja Ilić za Kurir.


2 komentara

2 Comments

  1. Xxx

    23. 02. 2018. at 12:55

    Zasto smo mi Srbi toliki primitivci? Kako kokoske i prostaci razvlace se po novinama ko je koga zavrnuo i ko je koga zeznuo za pobedu! Postoje toliko pevaca koji nikada nisu isli na Eurosong a dobro zaradjuju, imaju hitove i zive od svog posla. A ova sitna boranija se skupi pa se svadje za placen put u Evropu i nije ih sramota da im ime se razvlaci po novinama danima…. sramota od svih ucesnika! Sramota za nas samih!

  2. Onlythebrave

    23. 02. 2018. at 17:54

    Bravo!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top