Connect with us

Sanja Marinković ostaje bez emisija na Pinku?
Televizija

Sanja Marinković ostaje bez emisija na Pinku?

Ostaje na Pinku (foto: promo)

Zabrinuli se fanovi… (foto: promo)

Hoće li Sanja Marinković ostati na televiziji Pink i da li je zaista njena emisija Magazin IN ukinuta, kao što se spekuliše poslednjih dana?

Odgovor je, za sada, negativan. Iz ružičaste televizije oštro su demantovali ovakve natpise, ali i otkrili da se druga emisija Marinkovićeve, Bračni sudija, neće emitovati neko vreme.

“Sanja Marinković ostaje zaštitno lice TV Pink, jer iza sebe ima izvanredne rezultate. Emisija Magazin In ostaje u redovnom terminu, koji godinama drži najgledanijim. Emisija “Bračni sudija” završava svoj ciklus, jer je istekao ugovor za tu emisiju sa produkcijskom kućom Emotion koja je proizvođač emisije. Da li će se emisija nastaviti tokom naredne sezone, rukovodstvo TV Pink će naknadno odlučiti. Poslednja epizoda u ovoj sezoni biće emitovana u sredu 04. februara.” navodi se u saopštenju Pinka.

Loading...
8 Comments

8 komentara

 1. nn

  26/01/2015 at 1:19 pm

  Fala Bogu za “Bracnog sudiju”….totalno glupa i prizemna emisija a ni “Magazin in”…nista nije bolji…isti gosti i ista pitanja…..Jos da se resimo Lee Kis i bice dobro….

 2. xx

  26/01/2015 at 2:23 pm

  @nn kamo srece da sklone obe krestalice,uff!!! +++

 3. Koji sam ja meni kralj

  26/01/2015 at 3:39 pm

  Pre svih sklonite Leu Piskavu Kis i spasite planetu … iskljucite je, iskljucite je

 4. nn

  26/01/2015 at 3:58 pm

  @xx….Nadam se da hoce jednog dana….jer ce svi pevaci preci na Grand….a Mitrovic ce onda da ih zabrani na svojoj tv …i onda nema ni emisije…..:)

 5. Mil

  27/01/2015 at 11:06 am

  Magazin In je najbolja emisija , definitivno, i mislim od emisija Pink jedino nesto ima od nje i od Ami G-a , i nesto od Pinkovih zvezdica i zvezda. Da je ukinu, st bi onda?! Sve pohvale Sanji, odlicna je voditeljka, pa i kad ima neke bezveze goste, ima dobre teme;)

 6. Lepi

  27/01/2015 at 12:34 pm

  Niko od vas nema pravu informaciju niti sagleda stvar dobro a vec osudujete i donosite zakljucke. E

 7. Lepi

  27/01/2015 at 12:37 pm

  Ova emisija kao i sve nemoze se prikazivati sto godina jer svaka emisija, sou programai tokom duzeg vremena dosadi gledaocima i smanjuje se broj gledanosti te emisije i mora se ubaciti nesto novo da bi televizija odrzala paznju koju je do sad imala.

 8. lepa.

  19/02/2015 at 11:36 pm

  Meni iskreno rečeno sve glupost.nzm ne razumem kako ih ne boli vilica pored tolike price GLUPOST I SAMO GLUPOST ko gleda te emisije GUBI VREME VERUJ TE …

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top