Connect with us

Sanji Marinković žao zbog incidenta u njenoj emisiji!
Televizija

Sanji Marinković žao zbog incidenta u njenoj emisiji!

Sanja Marinković

Nakon što smo objavili vest da je izbio incident u emisji Magazin In, Sanje Marinković kontaktirali smo autorku ove emisjie koja se već dugi niz godina prikazuje na TV Pink da prokomentariše dešavanja na snimanju, kada su pevači Miloš Bojanić i Maja Nikolić napustili studio zbog uvreda koleginice Vendi.

“Svi Sanjini gosti bili su pozvani unapred znajući koja je tema emisije – Holivud na srpski način. Odabir gostiju je logičan rezultat merenja gledanosti poslednjih godina, jer sva istraživanja pokazuju da najbolju gledanost imaju upravo emisije sa takvom strukturom gostiju, jer naučni programi u zabavnim terminima, nažalost, nisu ono sto sto privlači gledaoce”, objasnio nam je Marin Milosavljević, saradnik voditeljke.

“Sanja je pri stavu da su svi gosti bili unapred informisani o temi, te da su došli znajući kakav razgovor ih očekuje. Sanji nije jasno zašto je gospodin Bojanić otišao iz emisije, mada njega lično niko nije uvredio – baš naprotiv, uvređena je mogla da bude jedino Maja Nikolić, koja se vratila u studio iz poštovanja prema emisiji i Sanji lično. Bojanić se nije vratio, i do ovog momenta nije jasno zašto, ali gledaoci ce svakako imati priliku sami da procene kada se emisija bude emitovala. Sanji Marinković je, kao autorki, žao zbog ovakvog sleda događaja i napominje da su ovakva tema i odabir gostiju imali za cilj pre svega obradu specifičnog fenomena popularnosti određenog TV formata, kao i promociju nove Farme koja se priprema na TV Pinkporučuju iz tima Sanje Marinković.

Redakcija Tracara.com

Loading...
12 Comments

12 komentara

 1. darko

  20/02/2013 at 8:43 pm

  jadna je i ova voditeljka i njena emisija ali i gosti koje poziva

 2. Purple_cake

  20/02/2013 at 8:45 pm

  Ma da, ona je htela da diskutuju pa je umesto ucenih i normalnih ljudi dovela Bojanica, tu Maju i Vendi. Bas i ja mislim da nije bilo “zadnjih namera”, cisto zbog gledanosti, m-m.

 3. maja.podgorica

  20/02/2013 at 9:33 pm

  ko ti je kriv kad zoveš primitivce i polusvijet u emisiju

 4. Bubi

  20/02/2013 at 10:20 pm

  Ma ova Vendi našla Maju da proziva, pa Maja je za nju Vitni Hjuston!
  Može reći Maja šta hoće, možemo se slagati ili ne sa njenim stavovima, ali niko joj ne može osporiti vanserijski glas. Dok je ta Vendi poznata što provocira i vređa ostale na najvulgarniji način, Maja iza sebe ima karijeru i toliko nagrada na najprestižnijim festivalima.
  Maja je pevačica, a Vendi skandal-majstor!

 5. JLove?r A

  21/02/2013 at 12:52 am

  A sve se kao dogodilo slucajno, ma prodajte maglu nekom drugom. Nego daj malo gledanost da poraste pa kao neki skandal. Emisija je ocajna, kad je vidim lomim prste na daljincu da sto pre prebacim.

 6. Cica

  21/02/2013 at 11:35 am

  ..A tek Lea Kis..zbog ovakvih voditelja,Grandovaca i ostalih kanditata televiziju Pink vise ne gledam.Prosto covek zaglupi gledajuci tu televiziju.

 7. Bilojelijepodokjetrajalo

  21/02/2013 at 11:38 am

  Neee, nova Farma :(((

 8. maya

  21/02/2013 at 12:44 pm

  nije mi jasno ko protezira godinama ovu nadobudnu krestalicu kojoj vise prilici da radi u pekari nego da bude tv lice,odvratna je!

 9. Maka

  21/02/2013 at 3:25 pm

  Meni bi Bilo Spod svakog Nivoa da zovem vendi u emisiju Ali stvarno. Maja peva rastura realno.

 10. vesna

  21/02/2013 at 11:31 pm

  Svi su odvratni,ali kompletno;krestava voditeljka,buljava i priglupa Maja(koja doduse zna da peva,ali dzaba joj ga bilo),matori jarac sa groznim karakterom i satorska jahacica,koja nije odmakla dalje od satora u karijeri. Na celu svih je Vendi,od koje tesko da iko moze biti gori.

 11. Pegasus

  22/02/2013 at 6:19 pm

  Ja, iskreno, ne vjerujem u tu priču da je to bilo ”slučajno”. To je sve namješteno, kako bi se gledanost povećala. Da im je toliko bio to problem, oni tu epizodu ne bi ni prikazivali. Jadno i patetčino!

 12. Nataša

  23/02/2013 at 10:55 pm

  Jao voditeljka stvarno kriči kad priča baš je neprijatno slušati je, mi u kući ni ne gledamo ovu emisiju zbog njenog nekontrolisanog kreštanja kad priča. A Vendi je totlno neprijatna i nekulturna do bola, nikada nije otvorila usta a da nije nekoga uvredila i povredila

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top