Prati nas

Šapić otvara akciju ‘Drugima na dar’

Vesti

Šapić otvara akciju ‘Drugima na dar’

1

Zbog katastrofanlih poplava koje su zadesile našu zemlju, tokom narednog vikenda, 24. i 25. maja, na platou ispred Ušće Shopping Centra, biće održana velika humanitarna akcija Veliko srce „Drugarima na dar“ od 10-20h u okviru 7. Porodičnog sajma. U saradnji sa humanitarnom karticom Veliko srce, PU „Dr Sima Milošević“ iz Zemuna i Ušće Shopping Centrom, tokom celog vikedna prikupljaće se sva neophodna sredstva za dalji nastavak školske godine pod pokroviteljstvom Sekretarijata za dečiju zaštitu.

 

“Pozivamo ljude da donose flomastere, bojice, bojanke, sveske, dečije knjige, igračke i ostali školski pribor, koji je neophodan vrtićima i predškolskim ustanovama sa ugroženih područja, izjavila je organizator akcije”, Valentina Katić.

Humanitarnu akciju Veliko srce „Drugarima na dar“ u okviru Porodičnog sajma, zvanično će otvoriti Aleksandra Šapić, predsednik opštine Novi Beograd.

“Pozivam sve dobre ljude da se u što većem broju odazovu ovoj humanitarnoj akciji i da u skladu sa svojim mogućnostima, donesu ono što je mališanima sa ugroženih područja potrebno, kako bismo im zajedno olakšali ove teške trenutke, kao i one koji slede”, izjavio je Šapić.

Prijatelji ove velike akcije su: MK resort, Carnex,Violeta, Eurobanka.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Pingback: Šapić otvara akciju ‘Drugima na dar’ | Vest dana

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top