Prati nas

Saša Kovačević: Neću još da se ženim

Vesti

Saša Kovačević: Neću još da se ženim

Saša Kovačević

Saša Kovačević

U najnovijem intervjuu, Saša Kovačević otkriva kakav će biti novi spot, da li želi decu, da li bi učestvovao u nekom rijaliti programu i da li održava kontakt sa Milicom Todorović.

Nedavno je snimio spot za pesmu Branim koji ima u planu da promoviše uskoro. Na pitanje kakva su mu očekivanja od novog spota, Saša kaže: “Završili smo snimanje i ostaje nam da napravimo neke korekcije. Tema je zanimljiva ljubavna priča, tačnije standardna. Ne mogu izmišljati toplu vodu, ali siguran sam da će se publici dopasti.”

Poslednji spot za pesmu Mogli smo sve je snimio sa manekenkom Dejanom Živković, a ko je ovog puta bio pored njega, Saša odgovara: “Ovaj spot je sa mnom radila glumica Matea, s kojom prvi put sarađujem i prezadovoljan sam što je ona preuzela ceo posao na sebe.”

Saša kaže da su devojke često bile ljubomorne zbog njegovog posla, ali da mora da postoji neki kompromis i dodaje: “Ne bih se oženio pevačicom. Pritisak koji imam s moje strane ne bih želeo da osećam i s njene strane. To ne bi bilo dobro.”

Pevač je u dugoj vezi sa devojkom Jovanom, sa kojom je nedavno započeo zajednički život u stanu na Novom Beogradu.

Neću se još ženiti. Želim da se posvetim karijeri što više. Samo bog zna kad će se to dogoditi, ali pre 33. godine neću. Mnogo volim decu, ali što se tiče braka, nema potrebe da žurim. Mogu da živim s devojkom, i to je zajednica.”

Saša i njegova devojka Jovana

Saša i njegova devojka Jovana

Kad su pevačice u pitanju, njegov brat Rade je bio u vezi sa Milicom Todorović, za koju Saša da je doživljava kao sestru i da se čuju svaki dan, čak je i Rade sa njom u kontaktu.

I za kraj, na pitanje da li možemo da ga očekujemo u nekom rijalitiju, Saša odgovara: “Ne postoji novac za koji bih ušao tamo. Smatram da privatnost treba da ostane u kući, pa makar mi obećali ne znam šta. Jedino Survajver dolazi u obzir.”

Redakcija Tracara.com
Foto: Marina Lopičić


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. kuki

  15/04/2014 at 7:08 pm

  ne mogu ja ove latentne homoseksualce..

 2. Sara

  15/04/2014 at 7:30 pm

  Bog se pise velikim pocetnim slovom..

 3. skandalka

  15/04/2014 at 9:57 pm

  On nije latentan gay, vec cistokrvni gay. I nikada se ni nece ozeniti i ako to bude uradio bice zbog maloumne i malogradjanske sredine kako bi zapusio usta istoj.

 4. Lepi

  15/04/2014 at 11:53 pm

  U pravu je čovjek netreba žuriti sa ženidbom karijera nemože da čeka kad izgradi dobru karijeru oženiti se je najmanji problem,a biti uspješan to već nemože svako i moram da prokomentarišem komentar gdje ga jedan pileći mozak ovdje u komentaru naziva Sašu homoseksualcem po čemu je on to što se ljepo oblači,što ima visok kriterijum kad je u pitanju oblačenje vi ste ljubomorni na njega jer ste vi koji ga grdite ružni,neuspješni,nemate stila,ukusa i u depresiji ste pa na drugima ispoljavate svoj bjes pogotovo na računar koji će se od kucanja vaših komentara zapaliti biće vam bolje da uzmete knjigu u ruke da nešto pametno pročitate i zapamtite osim što se na računar iživljavate kakva ironija.

 5. marija

  16/04/2014 at 6:23 am

  naravno da neće da se ženi kad je gej :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top