Connect with us

Saša Popović tuži Editu Aradinović!
Vesti

Saša Popović tuži Editu Aradinović!

Ko će odneti pobedu na sudu?

Edita Aradinović pre nekoliko dana iznela je optužbe na račun Saše Popovića, a on sada uzvraća udarac!

Mlada pevačica, koja je ispala iz takmičenja Zvezde Granda izjavila je da je takmičenje namešteno, te da je ona ispala zbog Saše Popovića. “Opšte je poznato da kada Popović predloži nekoj takmičarki da nešto otpeva, ona ispadne, kao što se desilo Aleksandri Bursać i mnogim zvezdama ‘Granda’. Kasnije sam sve to saznala. Otišla sam u baraž, nisam želela više da prođem, da se takmičim, jer sam shvatila da je sve to jedna velika igra, jedna nefer igra. Saša me je savetovao da ću se bolje plasirati ako pevam sestrinu pesmu ‘Bato, bre’, objašnjavajući da je to super, kao i da me ‘jako voli’, da ću ‘daleko dogurati’. Rekla sam da ne bih da pevam tu pesmu jer ne smatram da je prikladna za takmičenje, dok su me on i Žika i dalje ubeđivali,” izjavila je ona, dok iz Granda danas stiže demant.

“‘Grand produkcija’ oštro demantuje lažne navode Edite Aradinović da je takmičenje za zvezde ‘Granda’ namešteno. Sve izgovoreno bivša takmičarka će morati da dokaže na sudu, kao i svi ostali koji se drznu da lažima traže malo medijskog prostora. Opšte je poznato da svi naši kandidati pesme za takmičenje biraju isključivo sami i da se direktor produkcije Saša Popović kao i muzički producent Žika Jakšić nikada nisu mešali u njihov izbor,” stoji u saopštenju produkcije, koje prenosi Alo!

P.Ž./Tračara via Alo!

Loading...
8 Comments

8 komentara

 1. xD66

  15/08/2012 at 2:38 pm

  Naravno da je namešteno…

 2. Starship

  15/08/2012 at 3:10 pm

  MALA RUGOBA SNIMILA JEDNU PJESMU PA UMISLILA DA MOZE DA KENJA… PUFF

 3. I will always love you

  15/08/2012 at 4:27 pm

  pff……Grand je cisto s***e tako da me i ne cudi da je namjesteno!

 4. Neka_Mala

  15/08/2012 at 5:17 pm

  Ne ume da peva i ispala pa sad joj namesteno,da si znala da pevas i da si pobedila rekla bi da nije namesteno,idi ubi se kakva si ruzna pujjjjjj

 5. bonny

  15/08/2012 at 9:30 pm

  Normalno da je sve to jedna velika namestaljka i da ona to ne moze da dokaze. Pa vidite samo ko dodje do finala.

 6. Marija

  16/08/2012 at 12:16 am

  Grand seljakšn!

 7. Vladimir

  16/08/2012 at 10:09 am

  “Opšte je poznato da svi naši kandidati pesme za takmičenje biraju isključivo sami i da se direktor produkcije Saša Popović kao i muzički producent Žika Jakšić nikada nisu mešali u njihov izbor” – a slabo Saša Popović u svakoj drugoj emisiji priča kako je savetovao koju pesmu ko da peva. Strašno! Koliko je namešteno – ne znam, niti mogu da tvrdim, ali samo mogu da dodam da je bilo pobednika koji nikako nikada nisu bili favoriti.

 8. Boba

  16/09/2012 at 2:12 pm

  Da, da… Ista ta Edita je pre pocetka zvezda granda pisala kako je to seljanija, onda se izvinjavala, nije tako mislila… Sad opet “udara” po grandu. Udarila je njoj slava u glavu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top