Prati nas

Savet Tarota: Tačka uspeha za nedelju 28.5-4.6.

Vesti

Savet Tarota: Tačka uspeha za nedelju 28.5-4.6.

Otvaranje Tarota Tačka uspeha ima za cilj da pitaču ukaže u kom području, u određenom kraćem periodu, može postići najbolji uspeh i na koji način. Posebno je zgodno u situaciji kada pitač ne može da se odluči u kom pravcu je najsvrsishodnije da usmeri svoju energiju.

OVAN:

Sukobi koji se odvijaju na ličnom nivou obeležiće ovu nedelju. Afektivna stanja vas neće nikud odvesti, najbolje je da shvatite da ne možete preuzeti ulogu vođe dok ne naučite ulogu sluge. Vaše odbijanje da preispitate neke svoje reakcije i odluke dovešće vas na kraju do toga da ćete ipak morati da preuzmete odgovornost za sebe i druge.

BIK:

Ulaganje i investiranje, preispitivanje mogućnosti i puno novih informacija da biste stekli punu sliku o promeni koja je pred vama. Neko rođen u znaku Jarca vam može pomoći da stignete do saznanja gde ste grešili u procenama u prošlosti. Iskoristite na pravi način pomoć osobe rođene u Blizancima.

BLIZANCI:

Pokrenite sva sporna pitanja kada su nejasnoće u kojima se nalazite u pitanju. Neko rođen u Strelcu vas je dezinformisao i doveo do situacije koja neće biti ni malo prijatna za vas. Nećete moći da izbegnete ni na koji način problem koji će vam izazvati pojavljivanje nekog dokumenta za koji niste ni pretpostavili da ima veze sa vama.

RAK:

Uspećete u svojim nastojanjima da iskoristite ovaj zvezdani trenutak u vremenu ako se klonite osobe rođene u Biku i s njom ne delite važne poslovne informacije. Trudite se da ostanete dosledni sebi i pratite kako se odvijaju vaši planovi.

LAV:

Ne želite da zatražite pomoć od osoba kojima ste vi nekada pomagali, jer smatrate da je njihova obaveza da sami ponude pomoć, obzirom da znaju za vašu trenutnu lošu poslovnu i finansijsku situaciju. Pomoć vam stiže od osobe rođene u Strelcu, sasvim neočekivano i u zadnji čas.

DEVICA:

Predstoji vam uspeh jer ste izuzetno dobro na vreme postavili osnove budućeg uspeha, pa ćete zasluženo uživati u svemu što ste stvorili. Očekuje vas udruživanje sa osobama koje se raduju saradnji sa vama. Što se nekog novog ugovora i njegovog potpisivanja tiče – sačekajte dok dobijete sve potrebne papire, pa onda odlučujte.

VAGA:

Krajnje je vreme da preduzmete sve potrebne korake da na sebe ne navučete negativnu karmu. Ne učestvujte u podlostima koje je vaša okolina spremna da uradi na štetu ili kroz štetu koja je nastala vezano za osobu rođenu u Devici. Sprečite da se sve to odrazi na loš način na osobu rođenu u Ovnu.

ŠKORPIJA:

Vaša trenutna situacija nije sjajna, ali u zadnjem trenutku možete preokrenuti sve u svoju korist, pod uslovom da preuzmete potpunu odgovornost za neke događaje kojima ste kumovali u prošlosti. Put srca je najteži put, ali je najispravniji, i ako se odlučite da njime krenete, nećete pogrešiti.

STRELAC:

Privremeno ćete odustati od nekog plana koji bi vam doneo manji dobitak, što će se pokazati ispravnim za vas. Moraćete da budete strpljivi kada je jedna nova ideja i njena realizacija u pitanju jer će vam za to biti potrebno mnogo više angažovanja i resursa nego što ste računali.

JARAC:

Držite se principa i načina rada koji je do sada pokazivao rezultate i možete računati na podršku i pomoć starih prijatelja kada je zajednički projekat u pitanju. Raščistite sve nejasnoće sa osobom rođenom u Biku na vreme, da se ne bi desilo da vam zasmeta u nekom trenutku sa nekim nerealnim zahtevom.

VODOLIJA:

Nećete uspeti da od okoline sakrijete vašu naklonost prema osobi koja vas fascinira, ali nije slobodna. Krajnje je vreme da se uozbiljite i razdvojite posao od privatnog života, jer vam se to može odraziti na poslovni kredibilitet.

RIBE:

Izuzetno po vaš znak važan period koji, ako ne iskoristite pravilno, možete doneti totalno pogrešne odluke i time sebi načiniti nepopravivu štetu u dužem vremenskom periodu.
Tarot vam savetuje otvaranje novog poglavlja u životu, pa ako vam se pruži prilika da promenite i mesto boravka, tu priliku ne propustite, jer ćete se duboko kajati.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top