Prati nas

Savet Tarota: Tačka uspeha – za nedelju 7.5-13.5.2012.

Vesti

Savet Tarota: Tačka uspeha – za nedelju 7.5-13.5.2012.

Otvaranje Tarota Tačka uspeha ima za cilj da pitaču ukaže u kom području, u određenom kraćem periodu, može postići najbolji uspeh i na koji način. Posebno je zgodno u situaciji kada pitač ne može da se odluči u kom pravcu je najsvrsishodnije da usmeri svoju energiju.

Ovan:

Narednih deset dana se potrudite da fokusirate vašu punu pažnju na ljude koji vas mogu uvesti u krugove koji će uspuniti jedan vaš davnašnji san ili težnju. Ne bojte se, osoba rođena u vodenom znaku vam može pomoći da prevaziđete prepreke koje su vam na putu ostvarenja. Osoba rođena u Biku je ključna za vas, jer poseduje znanje koje vam može pomoći u ostvarivanju cilja.

Bik:

Ne ulažite svoje vreme, finansijska sredstva niti sarađujte sa osobom rođenom u Lavu, pogotovu ako ima tendenciju da odlaže dogovorene poslove i susrete. Pred vama je da ispravite greške koje ste počinili uključujući emotivni aspekt u poslovne aranžmane. Ugovor ili neka vrsta dokumenta koji morate da potpisujete ne činite na svoju štetu, nipošto ne padajte na prazna obećanja.

Blizanci:

Razvoj vašeg plana u narednom desetodnevnom periodu daje rezultate u periodu od juna do kraja avgusta. Osoba rođena u Vodoliji ne može vam biti od pomoći, niti vam obezbediti otvoren put za vaše planove, a pogotovu ne ako se radi o novcu pa vam se savetuje da je ne uključujujete u vaše aranžmane. Ako se držite moralnih načela i izbegnete sve oblike manipulacije, uspeh vam predstoji.

Rak:

Imate narednih šest dana da otkrijete motive osobe rođene u Lavu, jer vam je to od vitalnog značaja za dalji nastavak vašeg posla. Bolje je da srušite sve, nego da budete žrtva osobe koja računa na vašu bolećivost prema njoj. Lažno prijateljstvo će izaći na svetlost dana, što vas može dodatno iznervirati. Drastična i radikalna promena vam je jedini izlaz iz situacije koja nije ni malo prijatna po vas i vaš uspeh.

Lav:

Skladne odnose sa svojom okolinom ne možete postići na način na kojem insistirate. Osoba rođena u Devici vam može obećati podršku, ali neće ući još uvek sa vama u neke poslovne aranžmane zbog nejasnoća koje ima u odnosu na vaše prave motive. Potrudite se da ne koristite ljude iz svoje okoline kao poluge za ostvarivanje sopstvenih ciljeva i materijalnih dobitaka.Vaš tajni plan kojim ste računali na veliki finansijki ili neki drugi benefit će biti otkriven.

Devica:

Ravnoteža vam se vraća, pa učenje, polaganje ispita i uspeh u koji ste uložili svu svoju energiju i volju predstoji u narednom periodu. Distancirajte se od osoba koje troše nekonstruktivno vaše vreme i resurse. Ne dozvolite da neko uživa u plodovima vašeg truda i rada. Ne čekajte na druge da vam završe poslove vezane za neko putovanje, zabavljeni su sobom i svojim zadovoljstvima.

Vaga:

Potrudite se da svoje motive vešto maskirate, jer treba da odradite poslove koje ne volite, a prinuđeni ste. Naredna tri dana su vam vreme pogodno da otkrijete šta se iza vaših leđa događalo, a radi se o mlađoj osobi koja će vam napraviti čak i poslovni gubitak ako je brzo ne zaustavite. Novi poslovni uspeh koji očekujete može upravo zbog neznanja te osobe pasti u vodu.

Škorpija:

Osobe rođene u Raku i Vodoliji stoje na putu ostvarivanja vaših planova i nemate adekvatnu mogućnost da ih zaobiđete. Vaše greške ćete morati da ispravljate u mnogo dužem vremenskom periodu, ali ste za to krivi sami. Vreme je da naučite da živite u skladu sa prirodnim poretkom stvari. Ako prihvatite pomoć osobe rođene u Biku – možete se naći u još većem problemu. Borite se da se vratite u skladne odnose sa okolinom i zatražite oproštaj od onih koje ste povredili.

Strelac:

Period vam je izvanredan i ne odnosi se samo na ovu nedelju. Pokušajte da svoju nadređenost u narednom poslu plasirate na kvalitetan način, i ne dozvolite osobi rođenoj u Škorpiji da svoje ideje sprovodi preko vas i polja vašeg uticaja. Isecite sve nejasnoće na samom startu odlučno i kategorično da biste postigli svoj cilj koji će biti od koristi mnogim osobama koje vam to nikada neće zaboraviti.

Jarac:

Materijalna pitanja su pred vama i fokusirajte se na ostvarivanje dobitka koji vam je na dohvat ruke. Tokom ove nedelje kontaktirajte što više sa osobama koje su u inostranstvu i sa njima uđite u poslovni aranžman koji će doneti dobrobit svima koje vi povežete u poslu. Emotivnost je jedino što vam ne treba u ovom periodu, pa se potrudite da prijatelje i emotivne susrete odložite za kasnije.

Vodolija:

Ne znate kako da izbegnete susret sa osobom u znaku Jarca. Savet vam je da to i ne pokušavate, jer vam je to na Karmičkoj stazi i za vašu je dobrobit, ma koliko vam se činilo da vam ta osoba ne treba. U naredna četiri dana se maksimalno saberite jer vam je potrebna potpuna lična organizovanost da biste ostali na nogama i u poslu do kojeg vam je izuzetno stalo. Sve zavisi od toga koliko ste spremni da promenite lični stav.

Ribe:

Nesebičnu pomoć koju očekujete u vezi ili od osobe rođene u Jarcu slobodno možete zaboraviti. Oslanjajte se samo na sopstvene snage jer vam okolina nije naklonjena zbog parališućeg momenta u vašem životu vezanom za osobu rođenu u Vodoliji, koji treba da prevaziđete što je pre moguće. Novčana sredstava o kojima razmišljate mogu vam doći jedino od starih poslovnih kontakata.

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.

Pročitajte i nedeljni horoskop za period 7.5 – 13.5.2012.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top