Prati nas

Savet Tarota: Tačka uspeha za period 11.6. – 18.6.2012.

Vesti

Savet Tarota: Tačka uspeha za period 11.6. – 18.6.2012.

Otvaranje Tarota Tačka uspeha ima za cilj da pitaču ukaže u kom području, u određenom kraćem periodu, može postići najbolji uspeh i na koji način. Posebno je zgodno u situaciji kada pitač ne može da se odluči u kom pravcu je najsvrsishodnije da usmeri svoju energiju.

 

OVAN:

Narednih dana više pažnje posvetite međuljudskim odnosima u vašoj poslovnoj sferi. Grubošću u isključivošću nećete ništa pametno postići, porazgovarajte sa sobom o sopstvenim greškama. Pomozite mladjima od sebe u poslu, isplatiće vam se. Vaga vam može pomoći savetom.

 

BIK:

Prilično ste preopterećeni, jer ste mislili da ćete do sada postići ono što ste sebi zacrtali. Reorganizujte svoje vreme i resurse tokom ove nedelje i preispitajte odnose sa saradnicima. Imaćete dodatne napore u vezi nekog ugovora.

 

BLIZANCI:

Neko rodjen u Škorpiji vam prosto ne dozvoljava da razrešite problem koji vam stoji na vratu. Paralisani ste zbog toga, pa se potrudite da ne potpadnete pod različite uticaje od strane nedobronamernih osoba. Karmički faktor je prisutan, zato pazite na svoje reči i postupke.

 

RAK:

Propušate dobru šansu za realizaciju nečeg što odavno planirate ako dozvolite sebi da vas osoba rodjena u Biku blokira ili ometa. Analizirajte sve detalje i ne opuštajte se tokom ove nedelje.

 

LAV:

Analizirajte sve detalje kada su vaši planovi u pitanju, pre nego ih iznesete pred druge ljude. Neka vrsta pravne zavrlame vam stoji na putu i sprečava vas da dodjete do poziije sa koje biste mnogo jednostavnije postigli cilj.

 

DEVICA:

Jasno ste sagledali sve segmente koji se tiču dalje saradnje sa osobama koje su vam opterećenje. Moraćete da vučete radikalnije poteze da biste se rešili balasta i stvari preokrenuli u svoju korist. Proverite sve detalje nekog ugovora, postoji nejasnoća.

 

VAGA:

Do uspešnog okončanja jednog velikog posla deli vas samo par koraka. Ne dozvolite da vas uplitanja sa strane ometu i dovedu do odlaganja posla za jesen. Budite odmereni ali odlučni kada nastanu prvi nagoveštaji problema.

 

ŠKORPIJA:

Tokom ove nedelje postaće vam jasno zašto ne možete da preuzmete vodeću ulogu kada je nešto što ste zacrtali u pitanju. Moraćete da sačekate povoljniju priliku ili da odustanete. Razmislite o uticaju osobe rodjene u Strelcu kao i njenim interesima u vezi ovog posla.

 

STRELAC:

Moraćete da se pripremite za naglu promenu pravca kada su vaši planovi u pitanju. Neki segmenti će morati da budu odbačeni, a ostali deo plana preoblikovan. Promenite na vreme svoju trenutnu poziciju i potrudite se da to učinite u hodu, da biste izvukli za sebe maksimum.

 

JARAC:

Vrlo je važno da ne posustanete kada je poslovni projekat kojim se sada bavite u pitanju. Uspećete da razrešite veći deo nejasnoća u vezi nekog pravnog pitanja ako ostanete dosledni sebi i ne sumnjate u ispravnost vašeg cilja. Držite se moralnih načela pri tome i uspećete.

 

VODOLIJA:

Ako ne iskoristite svoju jaču stranu – intelekt – možete se naći u situaciji da gledate za vozom koji vam je upravo otišao ispred nosa! Prilika vam je tu, na dlanu pa ako želite da uspete – budite maksimalno pošteni kada dogovarate budući posao.

 

RIBE:

Neki novi povoljni momenti koje bi valjalo pametno iskoristiti. Neko sa jačom pozicijom od vaše vam može pomoći da ostvarite svoj cilj pod uslovom da pre toga potpuno rasčistite sa dosadašnjim načinom rada. Odluka je na vama.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top