Prati nas

Savet Tarota: Tačka uspeha za period 16.7.- 23.7. 2012.

Vesti

Savet Tarota: Tačka uspeha za period 16.7.- 23.7. 2012.

OVAN:

Ukoliko odbacite prijatelja koji vam je puno toga dobrog u životu učinio, napravićete katastrofalnu grešku. Još jednom preispitajte svoja razmišljanja i motive, jer ćete napraviti sebi više štete u budućnosti nego što ste svesni.

BIK:

Vreme je da prestanete da namećete svoju volju osobi rođenoj u Strelcu i počnete da mislite svojom glavom. Manipulacija vam može ugroziti ozbiljnije dalji životni tok, jer se opirete sopstvenoj duhovnoj promeni.

BLIZANCI:

Čuvajte se afektivnih stanja ove nedelje, posebno ako se radi o sukobu sa autoritetom. Prilagodite se novonastaloj situaciji i pokušajte da čujete i druga mišljenja.

RAK:

Na Karmičkom planu vam se dešava promena koju ne razumete. Pouka koju ćete izvući u narednom periodu vam je izuzetno bitna kada je vaš dalji rad u pitanju.

LAV:

Promene koje dolaze nije moguće zaobići ili menjati, pa vam ostaje da se prilagodite što više možete. Trudite se da razumete poruke koje vam dolaze od osoba rođenih u vašem znaku.

DEVICA:

Pomoć od osobe rođene u Raku ili osobe koja se zašitnički odnosi prema vama vam može biti dobrodošla kada je okončanje jednog perioda u pitanju. Vreme je za razrešenje problema sa nekima koji su vam smetali.

VAGA:

Vaša volja da menjate negativne okolnosti nije dovoljna kada je ono što se nalazi pred vama u pitanju. Moraćete da zatražite mišljenje i pomoć osobe koja ima više iskustva od vas.

ŠKORPIJA:

Nove okolnosti pred vama bi trebalo da vas otrezne i pokrenu u pravcu ka poboljšanju razumevanja sebe i sopstvenih grešaka u prošlosti. Vreme je da preuzmete odgovornost i tu vam niko ne može pomoći.

STRELAC:

Problemi koji su odavno nagomilani dolaze na rešavanje, a vi nemate ni snage ni resurse da ih rešite. Izbegnite da zatažite pomoć od osobe rođene u Škorpiji, jer se i te osobe tiču. Zatražite pomoć na drugoj strani.

JARAC:

Držite se svega onoga što se sebi zacrtali i ne odustajte od planova koje imate. U izuzetnom ste trenutku da povratite svoju snagu, pa je ne rasipajte na one koji su vas iscrpli ubuduće.

VODOLIJA:

Potrebna vam je totalna organizovanost da ne bi nastali haos i rasulo zbog vaših pogrešnih poteza iz prošlosti. Korenita promena je pred vama, pa razmislite o pravim vrednostima.

RIBE:

Nećete moći da zaobiđete izlazak jedne dobro čuvane tajne na svetlost dana, što može rezultirati problemima za koje niste spremni niti ste ih očekivali. Buđenje može biti jako bolno.

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top