Connect with us

Savet Tarota: Tačka uspeha za period 18.6. – 25.6.2012.
Vesti

Savet Tarota: Tačka uspeha za period 18.6. – 25.6.2012.

Otvaranje Tarota Tačka uspeha ima za cilj da pitaču ukaže u kom području, u određenom kraćem periodu, može postići najbolji uspeh i na koji način. Posebno je zgodno u situaciji kada pitač ne može da se odluči u kom pravcu je najsvrsishodnije da usmeri svoju energiju.

OVAN:

Tokom ove nedelje suočićete se sa problemom koji vam servira neko rođen u Blizancima. Potrudite se da zatražite pomoć od nekoga ko vam je zaista pravi prijatelj da biste ovo razrešili u svoju korist. Neko rođen u Raku vam je od pomoći.

BIK:

Očekuje vas naporna nedelja. Nemate ništa od toga što osuđujete sebe zbog neke propuštene prilike. Sigurno je da je za vas bilo bolje da se u te poslove i ne upuštate, ali to ćete tek saznati. Pomoć od osobe rođene u Raku kada je neka finansijska transakcija u pitanju.

BLIZANCI:

Uskladite želje i mogućnosti i ne preopterećujte se previše jer vam ova nedelja ne ide na ruku. Trudite se da smirite svoj um i steknete jasniju sliku o tome šta se zapravo od vas očekuje. Napustite planove na kojima insistirate jer se možete naći u nevolji.

RAK:

Borba za prevlast u vašem okruženju dostiže kritičnu tačku. Dobićete informaciju koja vas može na kratko ostaviti bez daha. Radi se o poslovnom projektu na koji ste računali, ali za protivnika imate izuzetno moćnu osobu rođenu u Jarcu koja vas ne želi u timu.

LAV:

Iskoristite pametno ovu nedelju i rasčistite nejasnoće ako želite kvalitetan odnos sa saradnicima. Osoba rođena u Vagi vam može zasmetati kada su neki planovi u pitanju. Ako postoji neko nerešeno pravno pitanje, konsultujte advokata što pre.

DEVICA:

Predstoji vam potpuno novi period čim budete rešili nejasnoće sa nekim partnerima iz inostranstva. Moći ćete konačno da odahnete, a pomoć vam stiže od osobe rođene u Ovnu. Nemojte se iznenaditi ako dobijete ponudu za promenu posla ili mesta boravka.

Pročitajte još i:  Savet Tarota: Tačka uspeha za nedelju 21.5.-27.5.

VAGA:

Pred vama je uspešno okončanje jednog dobrog posla i početak novog ciklusa. Držite se osobe rođene u Devici koja sa sobom nosi uspeh i nove briljatno smišljene ideje koje možete zajedno materijalizovati. To je nešto što tek dolazi početkom jeseni.

ŠKORPIJA:

Najbolje je da odustanete od tajnog plana kojim se bavite duže vreme, jer vam neće poći za rukom da ga realizujete. Niste u mogućnosti da struktuirate vreme i ono vam nedostaje u ovom problemu. Najbolje je da kažete istinu, ona će vas jedina zaštititi na pravi način. U suprotnom, snosićete posledice.

STRELAC:

Ne uključujte se ni u jedan posao u kome učestvuje osoba u znaku Škorpije, jer imate potpuno različite pristupe i mišljenja, tako da se lako može desiti da ste ulagali vreme i resurse u nešto što nije bilo vredno truda. Nova, a u stvari stara ideja će vas izvući iz trenutne situacije u kojoj se osećate stešnjeno.

JARAC:

Fokusirajte se samo na sebe i svoje planove ako želite da ono što ste isplanirali do detalja uspe sa zavidnim rezultatom. Obzirom da je sve deo vašeg rada i truda, ne dozvolite da se bilo ko, pogotovu neko ko je na većem položaju od vašeg, okiti vašim radom. Pazite na svu dokumentaciju.

VODOLIJA:

Težina koju intuitivno osećate povezana je sa osobama rođenim u Blizancima i Škorpiji. Prosto objasnite da niste zainteresovani da čekate tuđa rešenja, jer već imate svoja. Moguće je da ćete imati ozbiljnijih sukoba sa Blizancem, što može rezultirati i razilaženjem i prekidom saradnje. U toj situaciji, Škorpija će postići cilj.

RIBE:

Nipošto ne dozvolite da vas u nastojanjima da promenite usmerenje omete osoba rođena u Vodoliji, jer se to može desiti. Ako to dozvolite, propustićete šansu koja se retko daje da postignete stabilnost koju odavno želite. Jedna tajna će ugledati svetlost dana pri tome, što neće biti ni malo prijatno za vas.

Pročitajte još i:  Boki 13 ekranizovao "Kaligulu"!

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.

Pročitajte i nedeljni horoskop za period 18.6 – 24.6.2012.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top