Prati nas

Savet tarota: Tačka uspeha za period 25.6.- 2.7. 2012.

Vesti

Savet tarota: Tačka uspeha za period 25.6.- 2.7. 2012.

Otvaranje Tarota Tačka uspeha ima za cilj da pitaču ukaže u kom području, u određenom kraćem periodu, može postići najbolji uspeh i na koji način. Posebno je zgodno u situaciji kada pitač ne može da se odluči u kom pravcu je najsvrsishodnije da usmeri svoju energiju.

OVAN:

Izlazite iz negativnog perioda u tom obimu da prosto nećete uspeti da se snađete. Neko rođen u Biku vam pomaže do vašeg cilja, pa ne zaboravite na tu osobu kada se budete potpuno stabilizovali.Očekuje vas izvrstan period.

BIK:

Ako budete uspeli na vreme da otkrijete sve sebične ciljeve jednog Blizanca, uspećete i da se reorganizujete u hodu i postavite sve na svoje mesto. Ne obazirite se na ljudsku sebičnost i glupost već se potrudite se okružite onima koji poznaju vaše prave vrednosti.

BLIZANAC:

Problemi koji vas pritiskaju imaju svoje poreklo u nekvalitetnom odnosu sa osobom u znaku Vodolije, što će vas, ako već nije jako skupo koštati. Ne vredi da se sada preispitujete, već se potrudite da svoj život uredite na najbolji mogući način. Preuzmite odgovornost i priznajte svoje greške.

RAK

Još neko vreme ćete morati da krijete svoje planove od okoline u kojoj radite,jer ćete se u protivnom izložiti neprijatnostima koje vam u ovom periodu uopšte nisu potrebne, tim pre što onim što radite ne ugrožavate nikoga, samo dobijate svoje posle jako dugo vremena. Budite mudri ,ne nasedajte na provokacije.

LAV:

U iskušenju ste da ponovo pomešate posao i zadovoljstvo. Osoba koja vas privlači ima vrlo koristoljubive motive pa nemojte upasti u zamku.Na vreme se informišite o kome se radi,da ne biste sebi stvorili probleme koje ne biste tek tako lako rešili,pogotovu ako se radi o Škorpiji.

DEVICA:

Na pragu ste novog perioda kojeg ste dugo očekivali. Očekuje vas potpuno novo poslovno i životno okruženje i poslovni saradnici. Do kraja ove godine vam se sve otvara jer sto to zaslužili predanim i napornim radom. Ubuduće selektujte saradnike.

VAGA:

Neke planove ćete morati da revidirate, kao i vaš odnos sa okolinom.Pošto još uvek niste načisto kakav stav treba da zauzmete prema osobama iz novog poslovnog okruženja, naoružajte se strpljenjem i sačekajte da vidite o kom obimu novog posla se radi.

ŠKORPIJA:

Pravni posao za koji ste mislili da ćete ga brzo obaviti ima svoj prirodni tok koji ne možete ubrzati ni na koji način. Ako ne prepustite vremenu da radi za vas, ubrzo ćete viditi gde ste sve napravili greške, od kojih vas jedna može jako skupo koštati. Pokušajte da smirite svoju osvetoljubivost, jer će vam se vratiti kao bumerang.

STRELAC:

Narednih desetak dana nalazićete se u preispitivanju svojih ciljeva i mogućnosti. Osobe koje ste smatrali prijateljima su vam napravili dosta štete u životu,ali je vreme da pokušate da se tog negativnog naboja oslobodite i krenete dalje.Problem je u tome što vi još uvek ne vidite jasan cilj pred sobom.

JARAC:

Krajnje je vreme da se oslobodite pritiska koji trpite od strane osoba koje su sve,samo ne dobronamerne.Ostavite ih iza sebe kao da nikad nisu postojale i okrenite se onima koji su vam osvedočeni prijatelji.Velika pomoć vam stiže od osobe u znaku Ovna.

VODOLIJA:

Zakon Setve i Žetve vas susreće u obliku problema koji ste sami stvorili. Prekršaj koji ste napravili sankcioniše se po oba zakona-i Kamičkom i zemaljskom. Konsultujte advokata i vidite da li nesto možete da ispravite.

RIBE:

Emotivni problem vam zasenjuje poslovnu stranu do mere da se može desiti da usled velikog pritiska napravite neke propuste koje kasnije nećete lako ispraviti. Saberite se dok još nije kasno da vas vaše pogrešno zaključivanje ne bi preskupo koštalo na poslovnom planu.2 komentara

2 Comments

  1. mirage

    02/07/2012 at 6:04 pm

    Zasto vecito u ovim textovima stiji Limina slika?

  2. Sonja

    02/07/2012 at 8:19 pm

    Pa kad je ona srpska snajka :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top