Prati nas

Savet tarota za 29.4. – 6.5.

Vesti

Savet tarota za 29.4. – 6.5.

OVAN: Tokom ove nedelje povedite računa o tome kome poveravate informacije od značaja za vaš projekat i pažljivo birajte saradnike. Moguće je da osoba ili vest koju očekujete s dužeg puta bude faktor kašnjenja.Budite odmereni i držite se zacrtanog plana.Osoba rodjena u Lavu vam može praviti smetnje.

BIK: Najbolje je da svoje planove brižljivo čuvate od očiju onih koji vam već otežavaju realizaciju izvanredne poslovne ideje. Što manje kažete,veće su vam šanse da stignete do cilja. Neko rodjen u Ovnu ili neko vama nadredjen pokušava da koristeći vaše resurse postigne veću dobit.

BLIZANCI: Nedostatak odgovarajućeg plana i osecaj da ste onemogućeni da po svome sprovodite neke planove pratiće vas ove nedelje. Pokušajte da popravite odnose sa nekim koga ste mnogo povredili i ublažite posledice svojih poteza, jer će vam se u protivnom, sve obiti o glavu. Razmislite kuda vas ego vodi, posledice mogu biti nesagledive.

RAK: Važna nedelja za vas.Ono što planirate na duži rok vam može poći za rukom pod uslovom da nipošto ne dozvolite uplitanje sa strane onih koji bi da vam “nesebično” pomognu. Efekat onoga što uradite u ovom periodu imaćete u narednih mesec dana, zato budno pazite na svaki detalj.

LAV: Trudite se da se oslanjate na sopstvene resurse i ne dozvolite da vas očekivanja prevare. Ne menjajte u hodu plan o kojem duže vreme vodite računa, jer će vam se dugoročno vrlo isplatiti. Jedino što biste trebali da menjate su osobe koje vam oduzimaju vreme dajući vam lažna obećanja koja neće ispuniti.

DEVICA: Ne sumnjajte u sebe, vaša energija i volja su na dobrom putu, posle dogadjaja koji su vas usporili. Odluka koju ste doneli je ispravna i ne dozvolite da vas oni koji su manje sposobni od vas ometu u bilo čemu. Nipošto ne preuzimajte bilo čiju odgovornost na sebe i ovog puta budite pravedni prema sebi, za promenu.

VAGA: Sukob sa osobom čije motive ćete tek videti vam predstoji, čim budete sagledali veličinu manipulacije kojoj ste bili izloženi. Potrudite se da izadjete što pre iz svih mogućih kombinacija osoba koje pokušavaju da vas iskoriste za svoje mutne ciljeve. Ne pristajte ni na jedan predlog od strane osobe rodjena u Škorpiji.

ŠKORPIJA: Cilj vam je materijalna sigurnost kao i to da vam se reše neka bitna pitanja vezana za tu oblast. Ako budete zatražili pomoć od osobe koja važi za autoritet, pomoć ćete dobiti, pod uslovom da potpuno promenite vaše dosadašnje ponašanje.Neko rodjen u znaku Ovna pokušava da vas zaustavi u vašim planovima.

STRELAC: Promena koja vas očekuje vam još uvek nije jasna, ali je intuitivno osećate. Trudite se da sa osobama koje su vam važne ne dodjete u neki sukob, pogotovu ako u okruženju imate osobu rodjenu u Jarcu. Ta osoba može odigrati veoma veliku ulogu u vašem životu, što ćete tek videti u narednom periodu.

JARAC: Zbrka koja je nastala se može rešiti pod uslovom da ne dozvolite da vam okolina diktira način ponašanja i mišljenja. Bićete prinudjeni da iz svog života udaljite nekoliko osoba koje su smatrale da vama mogu upravljati i koristiti vas za svoje ciljeve. Ne odustajte od onoga što ste sebi postavili kao cilj, bez obzira na teškoće koje vas ometaju.

VODOLIJA: Ako računate na pomoć osobe rodjene u Strelcu -taj kredit ste potrošili. Nalazite se u periodu kada su vam na sceni Karmički faktori, koji vam donose upravo Setvu onoga što ste posejali, pa će vam i ova nedelja biti u takvom modu. Ne možete ništa bitno da promenite, osim da preuzmete odgovornost za sve što ste pogrešno uradili.

RIBE: Najbolje je da ne preduzimate nikakve korake tokom ovog perioda. Šta god da preduzmete, samo ćete potrošiti energiju i vreme uzalud. Situacija je puna napetosti, pa se potrudite da skupite snagu za naredni period, trebaće vam. Ne možete sada nikome pomoći, okrenite se sebi i reorganizujte svoje vreme. Potreban vam je odmor.

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.

Pročitajte i nedeljni horoskop za period 29.4 – 6.5.2012.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top