Prati nas

Savet tarota za nedelju 12.3-18.3.2012.

Vesti

Savet tarota za nedelju 12.3-18.3.2012.

Ovan: Oprez u komunikacijama svake vrste, kao i u saobraćaju. Ne udružujte se sa osobama rođenim u znaku Bika i Škorpiona, ma kako da vam se ponuda činila primamljivom. Osoba rođena u znaku Riba vam priprema zamku pod plaštom iskrenog prijateljstva, u koju možete naivno upasti. Vodite računa koje informacije delite sa tom osobom.

Bik: Tarot izuzetno opominje ove nedelje. Plan vezan za promenu koji uključuje dobitak iz inostranstva se može okrenuti u trenu, pogotovu ako ste dobili uveravanja od osobe od koje zavisi cela konstrukcija. Neke neistine izlaze na površinu, što vas može dodatno razbesneti. Osobe u Jarcu i Devici vam u zadnjem trenutku mogu pomoći da situaciju zadržite u kontroli.

Blizanci: Tako kako ste krenuli, i ako pri tome imate namere da manipulacijom stignete do cilja koji nije pošten nećete postići željenu poziciju niti dobiti ono što želite. Očekujte da vam ova nedelja razjasni svaki vaš pogrešan korak i budite svesni da konsekvence nećete moći da zaobiđete. Osoba rođena u Vagi vam jedina pruža podršku, ali je pitanje dokle će i to da traje. Zakon Setve i Žetve je neumoljiv, imajte to pred sobom kada je vaše ponašanje u pitanju.

Rak: Kompleksna situacija u kojoj ćete se naći biće izvor dodatnih opterećenja i briga. Držite čvrsto svoje pozicije, a podatke koji vas čuvaju od nepredviđenih okolnosti sklonite podalje od domašaja osoba rođenih u Biku i Vodoliji. Osoba rođena u Vagi je neko vrlo bitan za vas tokom ove nedelje ,pa obavite razgovor koji duže vreme odlažete. Ne dozvolite sebi da ponovo budete žrtva sopstvenog pogrešnog prosuđivanja.

Lav: Osoba rođena u Škorpionu vam donosi novosti koje ste već odavno očekivali, ali preoblikovane. Budite oprezni i proverite svaku informaciju pre nego učinite uslugu koja se očekuje od vas. Ako budete previše samouvereni smatrajući da se to neće reflektovati na vaš život, napravićete grešku koju ćete platiti pre svega na Karmičkom nivou. Vodite strogo računa da ne stvorite sebi negativan Karmički dug.

Devica: Ova nedelja vam donosi potpuno jasnu sliku kada je osoba rođena u Škorpionu u pitanju i manipulacije kojima ste bili izloženi. Srećom, vaša analitičnost i pomoć osobe rođene u Raku sačuvaće vas od dodatnih problema. Držite se svog pravca i ne dozvolite sumnji da oslabi vaše snage, na ispravnom ste putu i ništa vas ne može skrenuti s njega.

Vaga: Ne pada vam na pamet da popustite i uđete u raspravu sa osobom rođenom u Biku i ta odluka je odlična za vas. Pokušaj manipulacije nije uspeo, ali se još neko kraće vreme čuvajte dodatnih stresova. Ovo je vrlo važno pre svega što, ako popustite, osoba rođena u Biku s kojom imate Karmičku povezanost sebi više šteti nego vama. Naoružajte se strpljenjem, a plan kojem ste bili izloženi prolazi pored vas ne dotaknuvši vas, a potiče iz kuhinje jedne Vodolije.

Škorpija: Vaše igre su transparetne i ako očekujete da vas osoba rođena u Strelcu zaštiti – prevarili ste se. Ona gleda samo svoj interes i vi ste, ovog puta samo komad puzle u većoj slagalici, što će vam ubrzo postati jasno. Tajna koju uporno pokušavate da maskirate na različite načine svejedno izlazi na svetlost dana. Neko rođen u Blizancima, na koga računate može vam samo delimično pomoći, jer delite zajedničku tajnu.

Strelac: Osoba rođena u znaku Bika vam sprema potpunu promenu na ni malo prijatan način. To je deo vašeg starog problema koji ste dugo godina gurali pod tepih. Ovog puta to neće biti moguće, jer je vreme za plaćanje Karmičkih zaduženja došlo. Osoba rođena u Ribama će vam takođe biti dodatno opterećenje, pogotovu ako se radi o članu porodice. Više tipove Strelca ovo neće dodirnuti, tiče se onih koji funkcionišu samo kroz materiju i cilj su im samo materijalni dobici.

Jarac: Vaši pokušaji da se izborite za ostvarenje ciljeva mogu uroditi plodom samo pod uslovom da budete potpuno iskreni u svemu što radite. Ne postavljajte se u ulogu sudije, bez obzira na okolnosti, već to prepustite Zakonu Setve i Žetve. Osobe kojima ste dozvolili da pokušaju da vas povrede će svoju Karmu dodatno opteretiti u svakom slučaju, posebno osobe rođene u Škorpionu, Raku i Blizancima.

Vodolija: Karmički faktor izuzetno aktivan pa vam Tarot savetuje da preuzmete odgovornost za sve svoje postupke. Ako to ne učinite u ovom periodu, osobe rođene u Ribama i Biku će imati izuzetno loš period od 7 godina, pogotovu ako ste u krvnom srodstvu, jer pripadate istom Kodu iz prethodne inkarnacije. Ovo se odnosi na sve generacije rođene pre 1975. godine.

Ribe: Porodični uzori su stvoreni izborom vaše duše, pa se nemojte pitati šta se to odjednom menja na drastičan način u vašem zivotu. Nećete moći da izbegnete energiju otplate Karmičkih dugova sa prvim danima ulaska Saturna u Škorpiju, pa vam Tarot savetuje da se potrudite da svoju dušu očistite od svih pogrešnih odluka i izbora sa tendencijom da samo uživate u životu.

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top