Prati nas

Savet tarota za nedelju 13-19.02.2012.

Vesti

Savet tarota za nedelju 13-19.02.2012.

Ovan: Preopterećenost je ključna reč za ovu nedelju. Tarot savetuje oprez u odnosu na rođene u Biku i Vodoliji jer jedno od njih vam neće pomoći, iako ste mnogo računali na tu osobu. Vreme je da shvatite da interesna druženja mogu da vam nanesu više štete nego koristi.

Bik: Doneli ste odluku da preuzmete i deo tuđe odgovornosti na sebe, iako krivica nije bila vaša. Tarot vam savetuje da nastavite svojim putem i da  ubuduće ne pristupate previše emotivno životima drugih ljudi. Imate krivu sliku u odnosu na osobu rođenu u znaku Riba.

Blizanci: Do subote će vam biti potpuno jasna situacija vezana za osobu rođenu u Devici. Tarot vam savetuje da ispravite stav i prihvatite da ste imali pogrešnu procenu. Može se desiti da vam baš ta osoba bude od pomoći ubuduće.

Rak: Emotivno ste prazni uz tendenciju da ovu nedelju iskoristite za raščišćavanje svega što vas opterećuje, pogotovo na emotivnom planu. Pokušajte da vidite iz ugla osobe do koje vam je stalo, imaćete jasniji uvid.

Lav: Osoba rođena u Škorpiji će ušetati u vaš život sa predlogom od kojeg će vam zastati dah. Razmislite šta ćete uraditi, ovo vam je izuzetno iskušenje po svim nivoima. Sve zavisi samo od vas.

Devica: Potreban vam je savet osobe kojoj verujete, ali u toku ove nedelje nećete moći da stignete do nje. Karmički faktor uključen u delu porodice, očekujte vesti o raspletu događaja kada je osoba koja vas je povredila u pitanju. Pomoć stiže od osobe u Strelcu.

Vaga: Iskoristite ovu nedelju da pomognete osobi rođenoj u Raku, koja vas izuzetno poštuje. Događaji koji slede će vas prijatno iznenaditi i doneti vam pored duhovne i materijalnu satisfakciju tokom marta.

Škorpija: Pokušavate da stabilizujete vašu unutrašnju vatru i usmerite je u pravcu za koji smatrate da će vam biti isplativ. Vaši planovi nisu tako nevidljivi pa se čuvajte osoba rođenih u Strelcu i Ribama. Karmički susret predstoji sa Vodolijom i Jarcem.

Strelac: I dalje je na snazi Karmički faktor pa se potrudite da ostanete u balansu i odgovorite obavezama koje su pred vama. Pripremajte se za lepe događaje, to je ono što ste nekad davno posejali.

Jarac: Nekima iz vašeg sazvezžđa Karmički dolazi do raspleta starih, nerešavanih problema. Ako ste višeg tipa, uzdignite se iznad situacije i ne dozvolite da vas išta dotakne, ma kako bolno bilo. Osoba rođena u Biku će vam pružiti podršku i poneti deo vašeg tereta. Zaslužili ste.

Vodolija: Duhovno kasnite kada je vaša Karmička lekcija u pitanju. Novembar prošle godine je bio vreme kada je trebalo da shvatite neke postulate i primenite ih. Čuvajte se osobe u znaku Ribe, ni sama nije svesna posledica svojih želja i zahteva u odnosu na vas.

Ribe: Vaga i Devica su vam na Karmičkoj stazi, a odnosi se na vaš emotivni status pa razmislite da li je to baš ono pravo. Rođeni u Jarcu su deo vašeg Karmičkog zaduženja pa se ne zadužujte dodatno. Pazite na svoje reči.

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. deep sea fishing tampa

    15. 02. 2012. at 04:11

    hi everyone, I used to be just checkin out your blog so i really enjoy the foundation as soon as i’ve, and still have nothing to do, therefore, if anyone would like to present an engrossing conversation concerning this, please check out my website on yahoo, la and orange county kim smith

  2. Andrew Pelt

    19. 09. 2012. at 15:32

    agree on everything you writed on this article , now i have a question for you , i just make this new website for online readers , with 1000s os articles , and want to ask you if you give let me put this article on my site , sure the credit will be your , no question about it !! , if you don’t mind please feel free to contact me.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top