Prati nas

Savet tarota za nedelju 19.3-25.3.2012.

Vesti

Savet tarota za nedelju 19.3-25.3.2012.

Ovan: Jedan telefonski poziv vam u emotivnom životu može doneti mnogo problema, pogotovu ako imate neraščišćen odnos sa Devicom ili Blizancem. Neka tajna, koju iz te oblasti čuvate izlazi do kraja nedelje na svetlost dana.

Bik: Čini vam se da će vas osoba u znaku Device podržati, ali to je samo vaša pogrešna procena. Trenutno dobro stanje neće trajati još dugo, dobro razmislite kome ste ukazali poverenje i dozvolili ogroman uticaj na vaš život.

Blizanci: Ne dozvolite sebi da učestvujete u nepoštenim poslovima i pazite kakve izjave dajete i potpisujete,  jer možete imati problema sa zakonom. Nepoštenje se nikad ne isplati, posebno se čuvajte planova osobe rođene u Strelcu.

Rak: Ne odustajte od svojih planova lako, mada vam se čini da je problem koji imate nerešiv. Lažni prijatelji ili saradnici rođeni u Ribama i Vodoliji vas mogu odvesti u pogrešnom pravcu, dobro ispitaje njihove motive.

Lav: Ne ulazite u sukobe sa nadređenima ili osobama rođenim u Ribama, možete se naći u neugodnoj situaciji. Problem dolazi od Vodolije koja se služi neistinama da bi postigla svoj cilj, a vas zaustavila u vašim planovima. Strpite se i budite mudri.

Devica: Pomoć stiže iznenada od osobe rođene u Raku pa svi problemi kojima ste trenutno opterećeni odlaze na drugu adresu. Bićete u poziciji da dobijete satisfakciju koju zaslužujete i samim tim do kraja realizujete svoje planove.

Vaga: Sva materijalna pitanja rešavajte u sladu sa zakonom i ne dozvolite da osobe rođene u Ribama, Jarcu i Biku utiču na vaše mišljenje i odluke. Očekujte veći materijalni priliv ili rešenje nekih zaostalih potraživanja.

Škorpija: Ne dolazite u sukob sa osobom rođenom u Jarcu jer ste bitku već izgubili zahvaljujući datom poverenju osobi rođenoj u Ribama, koja je vas, ovog puta izmanipulisala. Budite spremni da podnesete konsekvence zbog sopstvenih pogrešnih procena i brzopletosti.

Strelac: Ostanite dosledni sebi i ne dozvolite da vas upliću u probleme koji vas se ne tiču, pogotovu ako dolaze od osoba rođenih u Ribama i Vagi. Ne sumnjajte u vaš osećaj, i do sada vas je dobro izvlačio iz različitih neprijatnosti.

Jarac: Uspešno ćete se izboriti za sve ono što ste sebi zacrtali, samo pod uslovom da vaše planove temeljite na istini. Karmički faktor vam je aktivan, ovo je vreme svojevrsnog ispita za razvoj i rast vaše duše. Četvrtak vam je posebno značajan.

Vodolija: Osećate se dobro u svojoj koži jer smatrate da su vaši principi iznad svega i svih. To vam se vrlo brzo može “olupati o glavu” jer pravite veliki Karmički prekršaj koji ćete plaćati dugo. Razmislite o svojim postupcima, ova nedelja vam je prelomna za dalji tok života.

Ribe: Insistiranje na sopstvenom zadovoljstvu i blagostanju vam može doneti sukob sa okolinom jer nemate pravi uvid o sopstvenim istinskim potrebama. Krajnje je vreme da počnete da radite na sebi, Karmički faktor vam neće dati prostora.

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top