Prati nas

Savet tarota za nedelju 2.4-8.4.2012.

Vesti

Savet tarota za nedelju 2.4-8.4.2012.

Ovan: Ne mešajte posao sa zadovoljstvom, pa će vam ova nedelja proći bez većih problema. Osoba koja vas duhovno i fizicki privlači nije ono za šta se izdaje – u to ćete se vrlo brzo uveriti i sami. Ne trudite se da shvatite motive osobe rođene u Ribama, samo ćete gubiti vreme, već svoju pažnju fokusirajte na prave vrednosti, biće bolje za vas.

Bik: Tarot opominje da ne poklanjate bezrezervno poverenje osobi koja nije sa naših prostora, pogotovu ako vam je nešto obećala, a tiče se posla i velike zarade. Proverite motive za velikodušni nastup. Trudite se da budete racionalni, to će vas izvući iz bespotrebnih troškova kada je posao u pitanju. Iz nekog razloga, ovo vam se može reflektovati i na porodicu.

Blizanci: Ako očekujete da nešto sakrijete od osobe rođene u Vagi – to vam neće poći za rukom. Budite spremni da se suočite sa posledicama koje ste sami izazvali, aranžman koji ste napravili sa osobom rođenom u Škorpiji vam se može vratiti na vrlo neprijatan način. Nepoštenje se ne isplati, laž ima kratke noge.

Rak: Pogrešna procena i poverenje u osobu rođenu u Škorpiji iz treće dekade ovog znaka vam može doneti čak i probleme sa zakonom. Ne prihvatajte odgovornost koja nije vaša i ne štetite sebi time što ćete podmetnuti leđa. Ova iskustva vas vode u pravcu pravog duhovnog buđenja i svesnosti o sopstvenim greškama. Krajnje je vreme da se promenite i postanete malo sebičniji – za promenu.

Lav: Uglavnom niste od onih koji igraju prljavo u poslu i životu, ali će vas ova nedelja naterati da probate i tu vrstu igre. Neće vam prijati, ali će to biti jedini mogući način da se izborite sa
osobama na višem položaju nego što je vaš ili sa osobama iz nekog vama važnog državnog resora. Sačuvajte prisebnost i nastupite mudro da biste postigli svoj cilj.

Devica: Prepustite osobi rođenoj u Jarcu da vam reši jedan problem za koji vi nemate ni nerava a ni resursa u ovom momentu. Bitno je da znate šta nećete, ovog puta držite sve konce u svojim rukama. Osobe rođene u Škorpiji i Vodoliji će na kraju biti prinuđene da preuzmu odgovornost za štetu koju su vam nanele. Kreativnost vam je u porastu, a odluke ispravne.

Vaga: Promena koja je prirodni rezultat okolnosti vezana vam je za prekid sa osobom rođenom u Biku. Osetljivi ste kada je nesklad u pitanju i nećete dozvoliti da vam nekorektnost i neažurnost nanese bespotrebnu štetu. Prihvatajte samo ono što vam odgovara, za sve ostalo se trudite da ne učestvujete, bolje će biti za vas. U dobrom ste energetskom statusu.

Škorpija: Preokreti koji se dešavaju u vašem životu su posledica afektivnih stanja u kojima ste se nalazili i vukli pogrešne i nekorektne poteze. I dalje traje problem vezan sa osobu rođenu u Ribama koja nije u situaciji da vam pomogne a ujedno i ne želi da to učini na svoju štetu. Greške vam ovog puta neće proći bez posledica.

Strelac: Držite se samo svojih planova i ne popuštajte pod pritiskom okoline, pogotovu porodice da nešto menjate u svom životu. Vi ste dobar analitičar i umećete da donesete ispravnu odluku u odnosu na sopstveni život. Razvoj jedne poslovne situacije se mora jos malo sačekati, ma kako vas to iritiralo. Očekujte poziv za dalji put ove nedelje.

Jarac: Naporna nedelja pred vama, sa dodatnim opterećenjem vezanim za jedan telefonski poziv. Razrešenje problema koji vas tišti a tiče se osobe rođene u Škorpionu, što donosi olakšanje. Osoba rođena u Blizancima će vam ponuditi pomoć ili podršku u vezi nekog posla. Potrudite se da ne dolazite u sukob sa osobama u Raku, Strelcu i Devici.

Vodolija: Na izgled sve je na svom mestu -međutim, osoba rođena u Strelcu vam je slaba karika u lancu. Ma koliko bili oprezni kada je jedan posao u pitanju, upravo s te strane vam dolazi loša energija. Ovo niste mogli da predvidite, a i sami ste krivi zbog nebudnosti i neadekvatnog pristupa stvarima. Zakon Setve vas uči posledicama.

Ribe: Kako god da se okrenete – problem sa osobom rođenom u Blizancima vam je na pragu i potrajaće duže vremena. Očekivanja su vam nerealna, kako u odnosu na rodbinu tako i u odnosu na prijatelje i interesna druženja kojima ste skloni. Promenite već jednom taj model ponašanja, bićete komotniji u svojoj koži.

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.

Pročitajte i nedeljni horoskop za nedelju 26.3-1.4.2012.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top