Prati nas

Savet tarota za nedelju 20-26.2.2012.

Vesti

Savet tarota za nedelju 20-26.2.2012.

Ovan: Očekujte da neko ili nešto što vam dolazi iz inostranstva donese razrešenje jednog starog problema. Neko rođen u Raku će vam pomoći da rešite neki problem vezan za porodicu.

Bik: Škorpija je neko od koga se nadate, ali će vas izneveriti, samo vam iskušava strpljenje pa ne računajte na pomoć sa te strane. Put koji je pred vama doneće vam dodatnu zaradu. Telefonski poziv vezan za Strelca koji vam neće biti prijatan doneće vam dodatnu brigu, tiče se porodice.

Blizanci: Karmički susret sa osobom u Lavu će vas paralisati u toj meri da nećete moći da prepoznate sebe i svoje reakcije. U ovom slučaju ćete morati da ponesete svoju odgovornost za događaje za koje ste odgovorni. Bolje preuzmite odgovornost sada i ne stvarajte negativni Karmički dug. Ako ga vi ne platite sada, biće plaćen u narednoj generaciji.

Rak: Do kraja ovog meseca izuzetno povoljan period. Iskoristite ga pametno i mudro. Primenite diplomatiju kada je osoba rođena u Vagi u pitanju da biste rešili neko pitanje vezano za materiju (nekretnine, novac, kredit).

Lav: Sukob sa Strelcem i Bikom kada su materijalna dobra u pitanju. Nešto je sakriveno od vas, a taman ste pomislili da ste sva pitanja u vezi neke nekretnine rešili. Bik će priteći u pomoć, uvažite njene razloge.

Devica: Zaustavićete nekoga u u ostvarivanju ciljeva preko vaših leđa nekim zakonskim dokumentom i shvatićete da je to neki plan koji je odavno skovan protiv vas. Držite se pravnih osnova i uspećete da postignete cilj.

Vaga: Jasan uvid da neko ko vam se predstavljao prijateljem ima drugačije motive i porive. Trenutna paralisanost događajima na koje niste mogli da utičete i nova ideja kako da razrešite novonastalu situaciju u svoju korist. Razrešenje u narednih par dana, povoljno po vas.

Škopija: Vaše finansijske probleme kao i probleme na poslu prebacujete na druge osobe, verovatno iz familije. Nemojte se iznenaditi ako očekivana pomoć izostane jer se od vas očekivalo da “pređete granicu” kada je etika u pitanju. I vi imate svoje limite, ovog puta će vaša savest odneti pobedu.

Strelac: Iznenadno pojavljivanje osobe iz prošlosti uneće svetlost u vaš život kada je način sticanja novca u pitanju. Radi se o starom prijatelju koji će vam pružiti podršku na svaki način kada bude saznao u kojoj se situaciji nalazite. Ovo je jaka karmička veza i ne ustežite se da prihvatite pomoć.

Jarac: Ma šta god uradila osoba u znaku Škorpije, neće moći da vam naudi, samo će vam odložiti neke planove za kasnije. Duhovna podrška i zaštita koja vam dolazi iz viših sfera je deo vaše Karme koju ste otplatili do sada. Uspostavite unutrašnju harmoniju ma šta se dešavalo oko vas.

Vodolija: Ne dozvolite da vaša emotivna sfera bude vaša “zla kob” pa pripazite na svoje reči i na to kome i na koji način iskušavate strpljenje. Može se desiti da povredite nekoga ko vam je mnogo dobra učinio i da vam se to odrazi na sve sfere života. Opasnost po zdravlje ako pređete etičku granicu je izvesna.

Ribe: Karmička povezanost sa majkom, načinom sticanja novca i načinom života izuzetno naglašena u ovom perodu, što vam se može odraziti na emotivni izbor partnera. Ovog puta budite mudriji i ne ponavljajte već naučene lekcije. Emotivno ispunjenje kada promenite stavove o tome šta očekujete od partnera.

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.

Loading...


1 komentar

1 komentar

  1. evianwest

    20/02/2012 at 10:23 am

    wow! cool

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top