Prati nas

Savet tarota za nedelju 23-29.01.2012.

Vesti

Savet tarota za nedelju 23-29.01.2012.

Ovan: Vaše ideje čuvajte samo za sebe, ne konsultujte se sa Škorpionom i Jarcem jer vas neće razumeti. Podsvesni strah koji vam pravi problem u vezi novca je bezrazložan. Ćutanje je zlato – držite se te izreke ove nedelje. Obratite pažnju na mlađu žensku osobu iz porodice, potrebna joj je pomoć.

Bik: Osobe rođene u znaku Device su karmički određene da vam pomognu u rešavanju problema savetom i podrškom, pogotovo ako se radi o analizi nečega oko čega vi imate dilemu jer bolje vide od vas.

Blizanci: Zadržite svoje samopoštovanje, odbijte da učestvujete u poslovima koji vam mogu doneti štetu. Predlog dolazi od Device i Vodolije, ne prihvatajte, pogotovu ako je neko u vatrenom znaku posrednik!

Rak: Potreba da preuzmete vođstvo u odnosu na duhovno jaku osobu iz okoline može se završiti loše po vas. Osoba rođena u Vagi vam može pomoći da razrešite jednu emotivnu dilemu i naučite lekciju bezbolnije.

Lav: Okrenite se sebi u ovom periodu – to bi bilo najbolje za vas. Ne tražite mentalne stimulanse kroz druge ljude. Osoba rođena u Ribama vam može pomoći da lakše prođete ovaj period, prijaće vam ta vrsta vodene energije.

Devica: Ne dozvolite da bez vas bude donešena bilo kakva odluka u vezi sa nekretninama. Osobe rođene u Ribama i Strelcu bi veći deo kolača, što im neće poći za rukom. Angažujte stručnjaka po tom pitanju.

Vaga: Analizirajte pažljivo događaje koji se dešavaju u vašoj porodici, na pomolu su radosni trenuci, iza kojih odmah možete očekivati problem sa zdravljem starije osobe.

Škorpija: Planovi vezani za materijalnu stabilnost moraće biti revidirani, silom prilika. Osobe rođene u Biku i Jarcu su spremne da vas onemoguće u nastojanjima. Karmički faktor će i te kako uticati na razvoj situacije.

Strelac: Poslušajte samo svoj unutrašnji glas koji vas vodi i ništa drugo kada je proširenje porodice u pitanju, karmički faktor je prisutan u ovom znaku.

Jarac: Osoba rođena u Raku ili neko ko se “majčinski” predstavljao, otkriće svoje pravo lice u pokušaju da vam prebaci odgovornost za svoje postupke. Pokažite toj osobi gde joj je mesto.

Vodolija: Srušite sve ono što nije postavljeno na pravi način u vašem životu da biste vi bili srećni. Odluke morate da donosite bez afekta, bolje ćete se osećati. Osoba rođena u Biku će vam ponuditi rešenje problema.

Ribe: Moraćete da donosite odluke u vezi iznenadne i nagle promene o kojoj razmišljate duže vreme, a uslovljene su vašom okolinom. Ne osuđujte druge za vaše propuste i greške, može vam se vratiti kao bumerang.

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. Hahaha

  23/01/2012 at 10:04 pm

  Blizanac

 2. Manly Doll '88

  23/01/2012 at 10:44 pm

  Inace ja sam Bik i ne znam kako ce mi osobe u znaku Device pomoci. Ne podnosim ih!

 3. www.wiesentaler.de

  01/12/2013 at 12:24 am

  pzhnd croeq ncxg qufv apeap.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top