Prati nas

Savet tarota za nedelju 26.3-1.4.2012.

Vesti

Savet tarota za nedelju 26.3-1.4.2012.

Ovan: Donošenje važne odluke u kojoj vam nesebičnu pomoć pruža osoba rođena u Blizancima – ma kako vam to neskladno zvučalo u ovom momentu. Karmički vam je ta osoba dužna pa se ne ustežite da zatražite bilo koju vrstu pomoći. Nalazite se u periodu koji je odličan da neke svoje unutrašnje stavove uskladite sa Univerzumom. Pomozite osobi rođenoj u Jarcu koja vam dolazi s dužeg puta.

Bik: Osobe rođene u Ribama i Lavu vam se nalaze ove nedelje na putu kao velika prepreka, pa se potrudite da ne prihvatate ništa od njih, kao ni to da učestvujete u nekom njihovom problemu. Neko rođen u Jarcu vam nosi radosne novosti, Tarot ukazuje da je to osoba koja vam je i do sada mnogo puta bila prijatelj. Razmislite o svom odnosu prema ovoj osobi.

Blizanci: Ne dozvolite osobi rođenoj u Ribama da utiče na vaš život ove nedelje, o čemu god da se radi. Velika količina loše lične energije koju ta osoba poseduje usled Karmičkog faktora dovešće vas u situaciju koja vas može potpuno blokirati u dužem vremenskom periodu. Ove nedelje vodite računa o novcu i ne dajte nikome pozajmice.

Rak: Greške iz prošlosti se moraju platiti, toga ćete ove nedelje postati svesni. Lekcija se odnosi na vaš lični odnos prema prijateljstvu kao i to gde ste zakazali u odnosu na osobu rođenu u Jarcu. Univerzum vam šalje “popravni ispit” i na vama je da se potrudite i ispravite što se god ispraviti može. U protivnom – računajte da ste sebi naneli veliku štetu u duhovnom smislu po Karmičkom zakonu.

Lav: Vrlo je bitno da ove nedelje povedete računa i ne dođete u sukob sa osoboma rođenim u Ribama i Strelcu, jer se to može oteti kontroli sa nesagledivim posledicama. Neki stari neraščišćeni računi su na sceni za vaš znak pa Tarot savetuje izuzetan oprez, pogotovu ako je vaše okruženje (stan, posao) u delu grada koji nije bezbedan.

Devica: Karmička raskrsnica za rođene u ovom znaku, pogotovu za prvu dekadu ovog znaka kojoj se daju nove snage i potencijali po Karmičkoj zasluzi, zbog čovekoljublja u prethodnom životu. Ostalim pripadnicima ovog znaka savetuje se da promene posao i mesto gde žive, jer će to doneti mnogo bolji i kvalitetniji način zivota i posla. Susret sa osobom kojoj ste ostali emotivno dužni u prethodnoj inkarnaciji.

Vaga: Oprez šta i kako radite sa osobom rođenom u Škorpiji, jer vam može naneti mnogo štete. Obzirom da je njihov vladar, Pluton sada u lošem aspektu sa vašim sazvežđem, šta god da vam se nudi – biće vam na štetu, makar se radilo i o ogromnom novčanom prilivu. Ne potpadajte pod taj uticaj ni po koju cenu, jer vam može ugroziti i porodicu, što sigurno ne želite.

Škorpija: Razmišljajte o tome šta vam se nalazi u korenima porodica iz kojih potičete. Ovo pre svega zbog toga što imate vremena samo do kraja boravka Sunca u Ovnu da ispravite tendenciju da nanesete povrede osobama koje to nisu ničim zaslužile, a vi se prema njima odnosite kao dželat. Refleksija koja vas nagoni na to ponašanje ima svoje korene upravo u jednoj od porodica kojoj pripadate.

Strelac: Neko rođen u znaku Ovna, kao i boravak Sunca u istom znaku doneće vam potrebnu snagu da prevaziđete jednu dilemu koja vas muči već neko vreme. Vaš osećaj za pravdu nije na testu, već rezingniranost što Pravda kasni za određena dešavanja – iz vašeg ugla gledano. To je samo privid, jer ćete biti u prilici da budete svedok kako i na koji način Kosmička Pravda ima svoje ispoljenje, ne žurite sa zaključcima.

Jarac: Nekima od vas ovo je nedelja kada polažete konačni test, pogotovu ako pripadate generacijama starijim od 1952. Ostali pripadnici ovog znaka će biti izloženi svim vrstama iskušavanja strpljenja, pogotovu od strane rođenih u Ribama i Škorpiji. Uzdignite se iznad svih dešavanja koja vas se ne tiču i okrenite se sebi. Neko iz porodice može imati većih zdravstvenih problema.

Vodolija: Osećaj krivice vas ne napušta, ma koliko se trudili da ga potisnete nekim drugim aktivnostima i dešavanjima. Vreme Karmičkog pročišćenja vam tek dolazi, pa ćete onda tek shvatiti kako funkcioniše Zakon Setve i Žetve. Univerzum vraća upravo ono što mu vi šaljete, pa se nemojte žaliti jer vas onda niko neće slušati. Izbor je uvek samo vaš.

Ribe: Mnogo Karmičkog taloga iz prethodnih inkarnacija vam se odjednom podiglo u aktuelnom životu, da prosto ne znate šta da radite sa sobom. Neko rođen u Strelcu je nosio veliki deo vašeg tereta i sada je vreme da celo breme preuzmete na svoja pleća i tu vam pomoći više nema. Zato što hitnije potražite savet nekoga ko vam može objasniti na koji se način morate promeniti da bi sve ovo, kroz šta prolazite bilo makar malo lakše.

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.

Pročitajte i nedeljni horoskop za nedelju 26.3-1.4.2012.2 komentara

2 Comments

  1. tarantula

    27/03/2012 at 12:52 am

    Devica <3

  2. Riba

    28/03/2012 at 9:46 pm

    Ovo za Stelca, huh…gde me nadje !

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top