Prati nas

Savet tarota za nedelju 30.01-05.02.2012.

Vesti

Savet tarota za nedelju 30.01-05.02.2012.

Ovan: Tarot ukazuje na probleme u porodici sa starijim osobama. Proverite vaše papire i ne dozvolite da vam neki rok za plaćanje zaostalih dugovanja promakne. Problem sa Vodolijom ili nekim ko vam je drag, ali ne dovoljno da biste mu dozvolili da vam ušeta u život i napravi pometnju.

Bik: Strah u vezi sa nekim rođenim u znaku Ribe i problemi koje očekujete s te strane. Ne preuzimajte nikakvu odgovornost na sebe, sada kada vam je uspeh u poslu, posle svih muka na domak ruke. Nosite osećaj krivice bez razloga.

Blizanci: Ideja o kojoj razmišljate uopšte nije dobra za vas jer ćete sebi natovariti problem bez razloga. Pomerite se iz situacije u kojoj se nalaze osobe koje insistiraju na svojoj nadređenosti i gledajte svoja posla, najbolje je za vas. Promene kojima se nadate biće tek u septembru.

Rak: Pozabavite se što pre sobom i svojim zdravljem, ne dozvolite da vam nešto promakne jer postoji karmički faktor koji utiče na tu oblast. Rešite dilemu da biste lakše disali i rešili se tegoba koje vas muče. Jasan uvid vam donosi osoba u Ribama.

Lav: Osećate se paralisano zbog nemogućnosti donošenja prave odluke. Potražite savet od starije osobe u vezi jedne nerešene situacije koja vas dugo muči i ne da vam mira. Osoba rođena u Ovnu očekuje od vas rešenje, pomozite joj.

Devica: Osobe u Strelcu, Raku i Lavu će pokušati da vam pomognu u vezi nekog rešenja problema. Dobronamerni su, prihvatite njihove savete i strpite se, do rešenja problema će doći u martu.

Vaga: Vrlo malo možete da učinite u situaciji koja ne zavisi od vas. Karmički faktor je na sceni i vi tu ništa ne možete. Čuvajte se povreda bilo koje vrste, oprez u saobraćaju, opasnost od preloma.

Škorpija: Tajna koja neminovno izlazi na površinu će vam promeniti usmerenje. Na neki način, i vi sami ste žrtva okolnosti i energija kojima ste bili izloženi pa se potrudite da izbegnete uplitanja drugih ljudi u vaš život ubuduće. Promenite lični stav.

Strelac: Želja za razrešenjem materijalnog stanja postaje vam već opsesija, ali nema razloga za brigu. Odgovornost za mnoge stvari koje se vama nalaze “na glavi” će na neki način biti preuzeti od vas i otići tamo gde i pripadaju. Uspeh što se materijalnog sticanja tiče je pred vama.

Jarac: Dolazi vreme da naplatite sve ono gde ste bili žrtvovani i to rušenjem svih ograda i zidova nametnutih od strane bazne porodice. Očekujte povoljno rešenje nekih problema koji vas muče u zadnje vreme. Vaša samosvest će vas podići na viši nivo odakle ćete moći bolje da funkcionišete. Čuvajte se Škorpiona.

Vodolija: Karmički faktor prisutan u vašem životu u ogromnoj meri i donosi vam potpuno razrešenje sa Škorpionom i Blizancem kao i donošenje važne odluke za vaš budući život. Budite odmereni i pozitivni, nemaju ništa efikasno protiv vas.

Ribe: U okolini lomovi, a u vašem emotivnom životu nova osoba za vezu, po svoj prilici neko u znaku Vage će ući u vaš život na velika vrata. Veza po Karmičkom Kodu, nemate razloga za brigu i bojazan, ovo je osoba koja vas neće povrediti.

Loading...


1 komentar

1 komentar

  1. BeGood

    31/01/2012 at 3:24 pm

    Kako znaš da me dečko vara? O.o

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top