Connect with us

Savet tarota za nedelju 5.3-11.3.2012.
Vesti

Savet tarota za nedelju 5.3-11.3.2012.

Ovan: Tarot savetuje veliki oprez u odnosu na osobe rođene u Ribama i Škorpiji. Planovi koje ove osobe prave isključuju vas, pa se može desiti da ostanete na margini događaja i oklevetani bez razloga. Utorak će biti posebno težak dan, trudite se da ostane mirni i koncentrisani. Oprez u saobraćaju i sa namirnicama kojima je prošao rok, preti vam trovanje hranom.

Bik: Potrudite se da ove nedelje uradite sve što je u vašoj moći da sredite vašu dokumentaciju, ugovore i papire koji su vam vrlo bitni za neke rokove. Krajem meseca ćete biti u prilici da osobu rođenu u Raku podržite u vezi nekog sudskog dokumenta. Zatražite savet od osobe rođene u Vagi da biste izašli iz situacija koje vam se nameću u vezi sa sudskim procesima.

Blizanci: Neće vam poći za rukom da sačuvate tajne podatke koje posedujete, prijatelj iz inostranstva će vas dovesti u poziciju da sa tim morate da izađete na svetlost dana. Bićete u sukobu sa osobama rođenim u Jarcu i Biku povodom ovoga, pa pripazite da ne stvarate sebi i potomstvu negativnu karmu. Osoba rođena u Vodoliji će tražiti vašu pomoć.

Rak: Tarot vam savetuje da nipošto ne dajete svoju saglasnost u vezi nečega što će od vas zahtevati osobe rođene u Strelcu i Biku, jer se možete naći u velikom problemu. Budite dosledni svojim principima i shvatićete već u petak da je vaš “unutrašnji glas” opet dao pravi signal na vreme.

Lav: Potrudite se da se udaljite od osoba koje sebe predstavljaju kao žrtve i ne shvataju da time čine loše i sebi i drugima, specijalno obratite pažnju na osobu rođenu u Raku. Ne rasipajte energiju na pogrešne osobe ove nedelje, potrebna vam je za vas. Materijalna pitanja dolaze na dnevni red, Lavove treće dekade ovog znaka očekuje finansijski uspeh.

Pročitajte još i:  Ceca kupila knjigu za 1000 eura!

Devica: Vaše nastojanje da sve u vašem okruženju postavite na svoje mesto urodiće plodom. Svaka setva ima odgovarajuću žetvu, to vam je poznato i od tog principa ne odstupate, što je dobro za razvoj i rast vaše ličnosti. Borba koju vodite sa sobom i starim strahovima urodiće plodom tek u drugoj polovini ove godine. Osoba rođena u Jarcu će vam biti podrška i pomoć.

Vaga: Neki ljudi dolaze, a neki odlaze iz vašeg života. Do kraja leta odvojićete se od osobe rođene u Biku, što je prirodni proces vaše Karmičke staze. Jedan dokument ili vest sa dužeg puta će vas iznenaditi. Držite se proverenih prijatelja i o svojim odlukama se konsultujte samo sa njima. Podrška od strane osoba rođenih u Vodoliji i Jarcu.

Škorpija: Tarot savetuje da preuzmete konačno sopstveni život u svoje ruke i prestanete da očekujete da će vas drugi štititi. Vama takvo ponašanje nije svojstveno, pa se potrudite da steknete uvid gde ste napravili grešku u koracima i promenite taktiku. Naučite da nije moguće biti dobar vladar dok se ne prođe lekcija sluge – to je jedna od vaših lekcija koju ste preuzeli ulaskom u tekuću inkarnaciju. Sukob sa Strelcem na pomolu.

Strelac: Ne krivite sebe za sve propuste do sada i ne stvarajte sebi dodatno opterećenje bespotrebno. Uspevate na čudesan način da nađete izlaz iz jedne situacije koja vas je dugo opterećivala uz pomoć osobe rođene u Blizancima. Ne oklevajte, zatražite pomoć i savet, pogotovu ako je u pitanju obostrani interes. Želja koju dugo nosite u sebi vam se ostvaruje ovog meseca.

Jarac: Vaši projekti se ne odvijaju brzinom koju ste očekivali. Nerazumevanje sa okolinom je posledica vašeg stava, nikako da naučite da stare Duše, iz jata kojem vi pripadate po Karmičkom zakonu, treba da budu učitelji i oni koji daju primer sopstvenim životom. Sukob sa Ovnom i Vagom povodom vašeg iracionalnog stava u odnosu na neka materijalna pitanja.

Pročitajte još i:  Farma 3: Ko je gej, a ko zamalo princ?

Vodolija: Problemi sa kojima se suočavate su posledica vaših grešaka iz prošlosti. Osoba rođena u Devici je glasnik kojeg nećete moći da zaobiđete, potrudite se da celim bićem preuzmete svu odgovornost za sve svoje propuste u odnosu na nju. Karmički Zakon je na sceni vašeg života, pa se potrudite da vaše greške ne plaćaju osobe rođene u Ribama i Ovnu.

Ribe: Vaša podeljenost na više nivoa vam može doneti zdravstvene probleme u vidu kardiovaskularnih smetnji. Samo vas osoba rođena u Raku može podržati i razumeti, pa se ne trudite da svoje privatne probleme delite sa drugim ljudima, jer ćete naići na nerazumevanje. Osoba rođena u Vagi se pojavljuje posle dužeg vremena ponovo u vašem životu po Karmi, ima duhovno zaduženje u odnosu na vas.

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top