Prati nas

Savet tarota za nedelju 9.4-15.4.2012.

Vesti

Savet tarota za nedelju 9.4-15.4.2012.

Ovan: Očekujte podršku osoba rođenih u Vagi i Raku tokom ove nedelje. Pitanja vezana za finansije vam se otvaraju, i tu takođe možete očekivati pomoć od osobe rođene u Blizancima. Trudite se da se ne mešate previše u probleme vaše rodbine, neko od njih nije iskren prema vama.

Bik: Podeljeni ste u vezi neke odluke i ne znate kojim putem je najbolje krenuti. Planirajte pažljivo i oslanjajte se samo na one ljude koji su vam provereni prijatelji saradnici. Postoji neka nejasnoća kada su motivi osoba iz okruženja u pitanju. Rešavajte ove nedelje pravna pitanja.

Blizanci: Bolje za vas ako par ljudi ode iz vašeg života, ma kako vam se činilo da to nije srećno rešenje. Vreme će vam pokazati da je najbolje da slušate iskusnije od vas po mnogim pitanjima. Karmički faktor vam je aktivan, pa se trudite da ne upadate u tuđe manipulacije jer ćete sebi natovariti negativan karmički dug.

Rak: Izrazito ste pod stresom, pa vam ovaj period ne odgovara po mnogim pitanjima. Čuvajte se osobe rođene u Biku ili nekoga s kim imate tesne porodične odnose, pogotovu ako odlažete rešenja nekog imovinskog problema.

Lav: Ovog puta vam vaš ego pravi problem, koji vas može i finansijski koštati. Tarot upozorava na osobu koja vam se predstavlja kao prijatelj, ali to je daleko od realnog stanja stvari. Najbolje bi za vas bilo da ne poklanjate puno poverenje osobi rođenoj u Vodoliji.

Devica: Ukoliko ste pomislili da nećete dobiti podršku, pogrešili ste. Pomoć stiže od osobe rođene u Raku, možete dobiti poziv ili će neki problem posredstvom ove osobe biti rešen, a vi dobiti i moralnu i materijalnu satisfakciju. Neko rođen u Ribama iz šire porodice može imati zdravstvenih problema.

Vaga: Nešto ste prećutali osobi rođenoj u Jarcu pa sada možete imati problem u vezi toga. Ako ste shvatili da ste napravili grešku – potrudite se da je ispravite i pomozite ako ste u mogućnosti da razreši probleme nastale zbog toga.

Škorpija: Vaši planovi da se izvučete koristeći autoritet osobe koja vam je nadređena vam neće proći, jer Karmički faktor vam u ovom periodu vraća nazad sve ono što ste zakuvali. Još neke tajne koje ste krili će ugledati svetlost dana. Krajnje je vreme da shvatite da se manupulacijom nigde ne stiže.

Strelac: Počinje vam dobar period koji je stagnirao duže vremena. Ovo shvatite kao blagoslov zbog svega onoga što ste dobro učinili drugim ljudima u prošlosti. Neko rođen u Biku vam priprema iznenađenje. Budite oprezniji u komunikaciji sa tom osobom.

Jarac: Nećete uspeti da izbegnete spletke osobe rođene u Škorpiji ovog puta, ali je vam je uprkos tome dobar period i držite se unapred donetih odluka. Težina koju osećate dolazi od strane osobe rođene u Blizancima, ali ni to nije dostojan protivnik da biste bili zabrinuti.

Vodolija: Na vašu žalost, situacija se neće odvijati onako kako ste vi zamislili. Zakon Setve i Žetve je na delu u vašem znaku i po svoj prilici sada učite lekciju koju ste dobili samim ulaskom u tekuću inkarnaciju na koju ste, okupirani materijalnim sticanjem potpuno zaboravili. Stanite i preispitajte svoje stavove.

Ribe: Nemate dovoljno elemenata da biste mogli da prođete kroz ovo iskušenje koje je pred vama. Tarot vam savetuje potpunu iskrenost prema sebi i promenu stavova vezanih sa osobu rođenu u Biku i Strelcu. Zapamtite da Univerzum vraća ono što mu šaljete.

Savete tarota uradila Jasmina Aleksić-Papessa. Više o njenim uslugama možete pročitati ovde.

Pročitajte i nedeljni horoskop za nedelju 9.4-15.4.2012.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top