Prati nas

Savet Tarota za period 17.9. – 24.9.2012.

Vesti

Savet Tarota za period 17.9. – 24.9.2012.

OVAN:

Promena u energijama je trenutno vaša prepreka,pa vam se čini da se ništa ne odvija po vašem planu. Najbolje je da se strpite još neko vreme,ne vučete konkretne poteze i još jednom detaljno analizirate svoju poslovnu situaciju. Zatražite savet od nekoga ko vam je duhovna podrška.

BIK:

Emotivni problemi nadilaze vaše snage trenutno,što vam se odražava na poslovne aktivnosti.Promena je prirodni rezultat okolnosti u kojima ste,pa šta god uradili ništa se u tom polju neće bitno promeniti. Potrebno je da završite sa prošlošću da biste bili uspešniji u ostalim životnim aktivnostima.

BLIZANAC:

Smislite način koji će biti efektan u narednim danima da biste neke događaje od velike važnosti za vaš život preokrenuli u svoju korist. Imate krivu sliku o sastanku sa osobom rođenom u Ovnu,pogotovu ako od nje očekujete da vam pomogne. Izađite iz samoobmana što pre.

RAK:

Ako očekujete neku vrstu dokumenta koji bi trebao da reši neke probleme koji vam duže vreme stoje za vratom,budite spremni na sve mogućnosti. Neko rođen u Blizancima je odgovoran za kašnjenje ili gubitak,što vam može doneti dodatne probleme.Proverite sve informacije koje dobijate s puta.

LAV:

Nalazite se u dobrom periodu da postignete svoje ciljeve,pod uslovom da vam osoba rođena u Strelcu ne stane na put,ili zakasni sa nekom obavezom prema vama.Možete očekivati sklapanje posla ili pomoć od osobe rođene u Devici. Čuvajte se afektivnih reakcija.

DEVICA:

Potrudite se da ne dozvolite da nečije zakulisne aktivnosti stanu na put ostvarivanju vaših planova i aktivnosti.Neka vrsta administrativne prepreke je u pitanju,pa se informišite na vreme o svim detaljima nekog ugovora ili dogovora.

VAGA:

Ne dozvolite osobi rođenoj u Blizancima da diktira uslove ili bilo šta vezano za vaše poslovne aktivnosti. Držite se vaših principa i načela i ostanite pri svojim odlukama koje ste već doneli i počeli da sprovodite u delo.

ŠKORPIJA:

Neki ljudi iz vašeg okruženja su otkrili deo vaših brižljivo isplaniranih aktivnosti. Moraćete da objasnite razloge za neke poteze koje ste povukli u prošlosti. Biće vam potrebna potpuna organizovanost i koncentracija da biste isplivali iz situacije koja je povezana sa osobom rođenom u Blizancima.

STRELAC:

Očekujte neku vrstu potvrde ili satisfakcije. Po svoj prilici radi se o poslu u kojem ste vi bili ili žrtva okolnosti ili spletke koja vas je jako puno koštala.Vreme je za otkrivanje detalja koji će vam pomoći u postizanju uspeha koji vam je dugo bio na neki način onemogućen.

JARAC:

Dobijate vesti koje vam pomažu u razrešenju nekih nedoumica kada je neko od vaših nekadašnjih prijatelja u pitanju. Ne dozvolite da vam niko natovari bilo koji deo svoje odgovornosti,jer ste se svojski trudili da budete od pomoći. Ubuduće gledajte svoje interese pre svih ostalih. Vesti od osobe rođene u Vagi.

VODOLIJA:

Potrebna vam je velika snaga i koncentacija u ovom periodu da biste okončali posao na kojem radite. Neko rođen u Blizancima vam može dosta zasmetati, jer ste propustili trenutak da sve bitne detalje vezane za ovu osobu rasčistite. Možete zatražiti pomoć od osobe rođene u Vagi povodom ovog problema.

RIBE:

Moraćete da budete konstruktivniji kada su vaše poslovne aktivnosti u pitanju.Očekuje vas težak i naporan rad s dodatnim opterećenjem od strane vaše okoline.Strogo vodite računa o tome šta potpisujete,proverite sve rokove i kompletnu administraciju.


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top