Connect with us

Savet Tarota za period 17.9. – 24.9.2012.Vesti

Savet Tarota za period 17.9. – 24.9.2012.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

OVAN:

Promena u energijama je trenutno vaša prepreka,pa vam se čini da se ništa ne odvija po vašem planu. Najbolje je da se strpite još neko vreme,ne vučete konkretne poteze i još jednom detaljno analizirate svoju poslovnu situaciju. Zatražite savet od nekoga ko vam je duhovna podrška.

BIK:

Emotivni problemi nadilaze vaše snage trenutno,što vam se odražava na poslovne aktivnosti.Promena je prirodni rezultat okolnosti u kojima ste,pa šta god uradili ništa se u tom polju neće bitno promeniti. Potrebno je da završite sa prošlošću da biste bili uspešniji u ostalim životnim aktivnostima.

BLIZANAC:

Smislite način koji će biti efektan u narednim danima da biste neke događaje od velike važnosti za vaš život preokrenuli u svoju korist. Imate krivu sliku o sastanku sa osobom rođenom u Ovnu,pogotovu ako od nje očekujete da vam pomogne. Izađite iz samoobmana što pre.

RAK:

Ako očekujete neku vrstu dokumenta koji bi trebao da reši neke probleme koji vam duže vreme stoje za vratom,budite spremni na sve mogućnosti. Neko rođen u Blizancima je odgovoran za kašnjenje ili gubitak,što vam može doneti dodatne probleme.Proverite sve informacije koje dobijate s puta.

LAV:

Nalazite se u dobrom periodu da postignete svoje ciljeve,pod uslovom da vam osoba rođena u Strelcu ne stane na put,ili zakasni sa nekom obavezom prema vama.Možete očekivati sklapanje posla ili pomoć od osobe rođene u Devici. Čuvajte se afektivnih reakcija.

DEVICA:

Potrudite se da ne dozvolite da nečije zakulisne aktivnosti stanu na put ostvarivanju vaših planova i aktivnosti.Neka vrsta administrativne prepreke je u pitanju,pa se informišite na vreme o svim detaljima nekog ugovora ili dogovora.

VAGA:

Ne dozvolite osobi rođenoj u Blizancima da diktira uslove ili bilo šta vezano za vaše poslovne aktivnosti. Držite se vaših principa i načela i ostanite pri svojim odlukama koje ste već doneli i počeli da sprovodite u delo.

ŠKORPIJA:

Neki ljudi iz vašeg okruženja su otkrili deo vaših brižljivo isplaniranih aktivnosti. Moraćete da objasnite razloge za neke poteze koje ste povukli u prošlosti. Biće vam potrebna potpuna organizovanost i koncentracija da biste isplivali iz situacije koja je povezana sa osobom rođenom u Blizancima.

STRELAC:

Očekujte neku vrstu potvrde ili satisfakcije. Po svoj prilici radi se o poslu u kojem ste vi bili ili žrtva okolnosti ili spletke koja vas je jako puno koštala.Vreme je za otkrivanje detalja koji će vam pomoći u postizanju uspeha koji vam je dugo bio na neki način onemogućen.

JARAC:

Dobijate vesti koje vam pomažu u razrešenju nekih nedoumica kada je neko od vaših nekadašnjih prijatelja u pitanju. Ne dozvolite da vam niko natovari bilo koji deo svoje odgovornosti,jer ste se svojski trudili da budete od pomoći. Ubuduće gledajte svoje interese pre svih ostalih. Vesti od osobe rođene u Vagi.

VODOLIJA:

Potrebna vam je velika snaga i koncentacija u ovom periodu da biste okončali posao na kojem radite. Neko rođen u Blizancima vam može dosta zasmetati, jer ste propustili trenutak da sve bitne detalje vezane za ovu osobu rasčistite. Možete zatražiti pomoć od osobe rođene u Vagi povodom ovog problema.

RIBE:

Moraćete da budete konstruktivniji kada su vaše poslovne aktivnosti u pitanju.Očekuje vas težak i naporan rad s dodatnim opterećenjem od strane vaše okoline.Strogo vodite računa o tome šta potpisujete,proverite sve rokove i kompletnu administraciju.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Loading...

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Povezane vesti
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top