Prati nas

Saveti tarota za nedelju 14.5.- 20.5.2012.

Vesti

Saveti tarota za nedelju 14.5.- 20.5.2012.

Ovan:

Promene koje su pred vama vas drže u neizvesnosti još neko kratko vreme,a tiču se vašeg posla i poslovnog okruženja. Osećate se paralisanim zbog nekih propisa ili odluka koje su razlog takvog stanja. Moraćete da napravite zaokret ako želite da se iz ove situacije izvučete tokom ove nedelje, mada sumnjate da bilo kakva nova strategija može doneti rezultate.

 

Bik:

Ne dozvolite da vas loša procena ili kriva slika o uspešnom okončanju nekog posla dovede do situacije da uložite vreme i resurse uludo. Nalazite se na raskrsnici, pa pre nego donesete konačnu odluku, još jednom preispitajte motive osoba koje od vas očekuju pozitivan odgovor, potogovo ako se radi o nekretnini.

 

Blizanci:

Po svoj prilici ste već doneli odluku koja vas može spasiti da ne napravite kardinalnu grešku. Ako ste shvatili motive osobe s kojom ste razgovarali o poslovnom aranzmanu, već bi trebalo da ste izbegli situaciju koja vam ne bi prijala, pogotovo kada je vaš finansijski status u pitanju, što će izaći na svetlost dana tokom ovog leta.

Rak:

Ako računate da će vam osoba rodjena u Biku pomoći, na to slobodno zaboravite. Najbolje za vas je da se uklonite namerama ove osobe da vas dezavuiše. Pre bi se reklo da ne bira sredstva da vas pomeri iz svog okruženja.

Lav:

Moraćete da pravite potpuni zaokret ako želite da osobu koja je jasno pokazala svoje namere u odnosu na vas zaustavite da vam ne napravi još veću štetu. Ubuduće se čuvajte osoba rodjenih u Škorpiji, jer im jednostavno niste dorasli. Takođe pažljivije birajte kome poveravate svoje poslovne planove i namere.

 

Devica:

Vreme je da se oslanjate na sebe u svakom segmentu svog života i prekinete definitivno sa površnim i lažnim odnosima. Osećaćete se rasterećeno kada iz vašeg poslovnog okruženja eliminišete nekoga ko je rodjen u znaku Ribe ili bio previše neodgovoran i detinjast u odnosu na jedan poslovni aranžman. Možda je i bolje da sve rasčistite što pre, jer vas očekuje nešto sasvim novo.

Vaga:

Potrebno vam je da neke stvari na poslovnoj strani vešto i brzo ažurirate i uspevate u tome pod uslovom da o svemu ćutite. Svesni ste da će vam to uzeti i poslednji atom snage pošto morate da radite sami, ali ćete po obavljenom poslu imati adekvatnu satisfakciju. Izbegnite iskušenje da u ovome zatražite pomoć od osobe rodjene u Lavu.

Škorpija:

Osoba rođena u Vodoliji je i dalje na vašem putu i ma šta pokušali, nema načina da je pobedite. Čekanje da se pomeri sama vam je gubljenje vremena, pa je najbolje da vi odustanete od plana koji ste zacrtali. Neko rođen u Ribama vam odmaže u svemu ovome, a vi toga uopšte niste svesni.

Strelac:

Pokušajte da što pre rešite problem koji vam se čini ogromnim, a nije nerešiv, samo je potrebno da donesete pravilnu odluku. U tome vam može pomoći osoba rodjena u znaku Ovna. Saberite se budite konstruktivniji, ovo je samo još jedan izazov za vas.

Jarac:

Period u kome ste se doneće vam rasterećenje od mnogih teških okolnosti sa kojima ste se do juče borili. Dobijate pomoć od osoba na koje niste računali. Ova nedelja vam nosi preokret, pa ćete lakše disati kada su obaveze u pitanju. Povedite računa o svom zdravlju.

Vodolija:

Prilagodite svoje planove novonastaloj situaciji i ako ikako možete, ne preuzimajte na sebe odgovornost za postupke osobe rodjene u Blizancima. Na pomolu su problemi koji se tiču veće količine novca. Budite vrlo oprezni kada donosite odluku koja se tiče vaše budućnosti. Nije vreme za nagle zaokrete u poslu.

Ribe:

Problem vezan za osobu rodjenu u Škopiji će vam biti potpuno jasan tokom ovog perioda, ali ništa nećete moći da promenite, jer ste po svoj prilici, već u mreži. Različite vrste uplitanja od strane te osobe vam nose dugoročne probleme. Imajte u vidu da ste dobrim delom za sve ovo krivi sami.

Horoskop za ovu nedelju koji takođe radi astrolog Jasmina Aleksić pročitajte ovde.Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top