Prati nas

Saveti za mršavljenje Sofie Vergare koji će vas nasmejati

Extra

Saveti za mršavljenje Sofie Vergare koji će vas nasmejati

adad (foto: GQ)

I ona je zavisna o slatkiše! (foto: GQ)

Iako Sofia Vergara nosi epitet jedne od najzgodnijh žena sveta čak i ona deli probleme mnogih pripadnica lepšeg pola kako bi uvek bila u top-formi, a uzrok je zavisnost od slatkiša.

“Toliko volim slatkiše da sam odlučila da me hipnotišu kako bih se rešila ove zavisnosti. Čula sam da u Los Angelesu postoji hipnotizer koji mi može pomoći jer mi nije bilo drugog leka”, “požalila” se u svom duhu uvek nasmejana Sofia.

Iako je uvek bila zadovoljna svojom figurom, ipak je počela da vodi računa i više pazi na ishranu nakon što je ušla u petu deceniju života.

“Pre nego što sam napunila četrdesetu uvek sam nalazila izgovore da ne odem na trčanje. Ti izgovori su obično bili ovog tipa: danas je nedelja, a ja, kao prava vernica, ne mogu da treniram na Božji dan!”, nastavila je da se šali Vergara.

Na kraju razgovora je dodala da su tajna njenog savršenog izgleda vežbe koje je lični trener prilagodio njenoj paroli “Bez napora – bez slatkiša”.

Čini se da su, ipak, uvek prisutni osmeh na njenom licu i vedar duh najbitniji razlozi zbog kojih je ona uvek na top listama najlepših žena sveta.

N.M./Tračara


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. I Am Sasha Fierce...

    10/10/2014 at 2:34 am

    Ne samo sto je prelepa i prezgodna, vec je i jedna od retkih jako duhovitih zena u Holivudu :)

  2. Zenska

    10/10/2014 at 7:09 pm

    Pa ne znam sta tu moze da bude sala, dosta ljudi je smrsalo hipnozom… P.S. Mama za sve starije zene Holivuda! Primer prave zene!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top