Prati nas

Scarlett Johansson u istorijskoj trci za Oskara?

Film

Scarlett Johansson u istorijskoj trci za Oskara?

Scarlett Johansson je izvrsno odglumila u novom filmu

Američka glumica Scarlett Johansson bi mogla da uđe u istoriju kao prva dobitnica Oskara za film u kom se ne pojavljuje.

29-godišnja glumica Scarlett Johansson deo je ekipe novog filma Her, reditelja Spikea Jonza. Glavne uloge u filmu glume Joaquin Phoenix i Amy Adams. Scarlett u filmu glumi devojku u koju se Joaquin zaljublje, ali se ne pojavljuje u filmu jer je njihova komunkacija sve vreme putem interneta i mobilnih telefona.

Premijera filma održana je u subotu u Njujorku i filmski kritičari oduševljeni su kako je Scarlett izgradila lik Samanthe u ovom filmu. Svojim glasom uspela je da kod gledalaca stvori jasnu sliku o tome kako njen lik izgleda i kakav karakter poseduje. Kritičari su složni u tome da ova njena uloga mora biti nagrađena Oskarom za sporednu ulogu.

Iako je ponovo proglašena najseksipilnijom ženom na planeti, Scarlett nam je opet dokazala da ima raskošan glumački talenat. Pogledajte trejler filma Her.

 

D. J. / Tracara.com

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. Jovan

  17/10/2013 at 7:43 pm

  Interesantno, bilo bi bas zanimljivo da dobije Oskara. :D Mada mislim bi Oskara, kao najvecu filmsku nagradu, trebalo da primi glumac/glumica koji su ispred kamera, a ne iza njih. :)

 2. Maja

  17/10/2013 at 9:44 pm

  Scarlet je sjajna… Moja najbolja glumica.. tako prirodna i autenticna. U Lost in translation me je odusevila!!!

 3. Maja

  17/10/2013 at 9:44 pm

  I da..jedva cekam da film dodje u bioskope!!!!

 4. kika

  17/10/2013 at 10:35 pm

  zaista ima zavodljiv glas

 5. fuj

  18/10/2013 at 5:12 pm

  ima glas ko stara ravaku

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top